9 Nisan 2019 Salı

9 Nisan Sadettin Sarıkaya ADANA Tahmnileri
















1.Ayak: Bu tarz gruplarda hep iyi koşan istikrarlı isim LUCKY FALCON ve bu gruba yetecek güçte olan DIBLANZADE yazıp zorlu gözüken mücadeleyi geçmeyi düşünüyorum.







2.Ayak: Gruba baktığımda gözüme çarpan, mesafe bir çıt uzun olsa da MISS ELENI, geçtiğimiz yaz Ankara'da seri birincilikler yaptıktan sonra İstanbul'da Gr1 Harem Koşusunda koşan 5 ay ara sonrası Adana pistinde ilk defa koşup güzel bir üçüncülük elde eden MADE IN FOÇA ikilisini yazıp geçelim.







3.Ayak: Geçen sene yarış hayatına başlayan 3 yarış koştuktan sonra ara verip 9 ay sonra tekrar pistlere dönen PLAYA DEL AMOR favorim. Peri Lina gibi kalite kısrağın kardeşi olan her ne kadar bugüne kadar beklenen yarışları yapamamış olsa da SILK ROAD son olarak bugüne kadar koşmuş olduğu yarışlarda ayağına çabuk olduğunu kanıtlayan fakat sonlarda duran bir isim olsa da 52 günlük ara sonrası uygun rakiplerle koşacak olmasından bir solukta bitirebilecek olan STRONG BELIEF.








4.Ayak: Yapmış oldukları yarışlarla bu gruptan üst sınıfta olduklarını kanıtlayan HOPEFULL - HAZELEYES ikilisinin mücadelesi kazananı belirler.








5.Ayak: Ara sonrası çim sezonunun başlamasıyla ilk yarışında Alkandros İz Bırakan'ın 2 boy arkasında beşinci kaldıktan sonra Tendürek Koşusunu koşan son 200'de ön grubun içinde olup 6. kalan REX favorim. Tek rakibinin çim pistte çok farklı yarışlar yapmasını beklediğim SIEMPRE GANADOR .








6.Ayak: Formunu bulan YIRTLAZ'ın kazanması normal sonuç olur. Aprantisinin hata yapması veya atın eksik koşması durumunda önde istediği tempoyu kurabilirse devamını da getirebilecek olan DÖVER'in tek rakibi olmasını bekliyorum.








Ben yanımda duran, DESTEK tıklamalarıyla ilerlememi isteyen Takipçilerimin DESTEKLERİYLE yoluma devam etmek istiyorum.

ÜCRETSİZ bir şekilde devam ettiğim bu oluşumda sizlerden istediğim sadece 5 saniyenizi ayıracağınız bir DESTEK TIKLAMASI...

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Biraz daha özveri ile yaklaşıp, yanımda durursanız, bundan sonraki dönemde de sizlerle ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE yürüme şansımız olacak....




Hem yanımızda olanı göreceğiz, hem de bizlere destek olup tahminlerimizi görmek isteyeni. 
İyi niyetliyle, kötü niyetliyi bir nevi ayıracağız. 

Herkese bol şanslar...


BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.









 ŞABLONUM

1.Ayak: 3, 4
2.Ayak: 5, 8
3.Ayak: 10, 7, 8
4.Ayak: 6, 2
5.Ayak: 4, 1
6.Ayak: 2, 5

Tutar: 8.96 TL

Bol Şanslar...







1 yorum: