20 Mart 2019 Çarşamba

20 Mart Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri



Merhaba sevgili dostlar.

Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.

Yanımızda olanlara çok teşekkür ederim.




ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 





Yedili plase oyunları için KURABİYE CANAVARI'nı önerebilirim.






BAWEPİR: Son koşularında oldukça etkisiz performanslar sergilemiş olsa da idman pisti görüntüsünü çok beğendim. Özellikle son iki koşusunda KG takısı olmadan yarıştırılınca etkisiz kaldığını düşündüğüm safkanın ilgilileri, bu koşusunda tekrardan KG takısına dönmüş durumdalar. Koşunun çok ağır tempoda seyredecek olmasından ötürü de, yarış içerisinde ön tarafa erken konumlanacak olan safkan, düzlük başında lider olan Pratik Nevzat'ı atlayıp, alacağı liderliği, fotoya kadar sert jokeyinin de teşvikleriyle koruyup kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.






PIN WHELL: Özellikle bu tarz kısa mesafeli yarışlarda, süratli yapısıyla başarılı performanslara imza atan bir isim olmasından ötürü, bugünkü lehine şartlar altında çok iyi performans sergilemesini beklediğim bir isim. Stili rakibi Altın Kafes'le birlikte ön tarafa çıkacak olsa da, ondan daha süratli ve ısrarlı bir şekilde öne çıkmasını beklediğim safkana fazlaca sert bir pres geleceğini düşünmüyorum. Bomboş sikleti ve kulvar avantajını da elinde bulunduran safkan, sevdiği mesafede çıktığı gibi kazanarak büyük bir sürprize imza atabilir. Favorimdir.







ŞEKER HANIM: Uzun ara sonrası, kendisi için kısa sayılabilecek bir mesafede ilk koşusuna çıkan safkan, hem verdiği aranın, hem de eksik işlerinin olmasından dolayı, fazlaca bir varlık gösteremeyerek tabelanın son sırasında kendisine şans bulmuştu. Gördüğü yarışın ardından, yapmış olduğu çalışmalarında da müthiş bir forma ulaştığını belli eden kısrak, özellikle son yarış galobunda 1000'i 1,00 / sonu 23,4 yaparken tekrar eski durumuna ulaştığını kanıtlamış olması, lehine pist ve mesafede, ön tarafa da çıkacak bir ismin olmamasından dolayı ön tarafa yakın gitmesini hatta liderliği alarak yarışmasını beklediğim kısrak, temponun da düşük geçmesinden istifade ederek, starttan çıktığı gibi kazanmasını beklediğim isimdir. Misli kurgular için alternatif tek adayımdır.






TAYKUT: Şampiyon safkan, her ne uzun süredir yarışmasa da, eksiksiz işlerini Bursa'da tamamlayıp, mükemmel form durumuyla İstanbul'a geliyor. Kaldığı yerden kazanmaya devam edecektir. GÜNÜN BANKOSUDUR...






NİPPON: Her ne kadar bu tarz mesafelere yatkın bir isim olmasa da, grubun uygunluğu ve mevcut form durumu göz önünde bulundurulduğunda, agf oranlarından da anlaşılabileceği üzere oldukça ön plana çıkıyor. Son derece uygun rakipleri yanında yarışacak olmasından ötürü, düzlük üzerinde yapacağı etkili ataklarıyla kazanması pekte zor olmayabilir. Misli kurgular için alternatif tek adayımdır.






LEWANDOWSKI: Yarış yaşamının ilk koşusunda öyle bir sprintle kazanmayı başardı ki, etkilenmemek mümkün değil. Orijin bakımından da müthiş bir potansiyele sahip. Uzayan her mesafede çok daha etkili performanslara imza atacağına inandığım safkan, bugün de Kayı Beyi, Viareggio, Honorable gibi süratli safkanların ön tarafta erken mücadeleye girişecek olmalarından ötürü, yükselen tempolarda lehine gidişat zemini oluşacağından, düzlük üzerinde yapacak olduğu güçlü sprintiyle bir kez daha kazanmasını bekliyorum. Misli kurgular için alternatif tek adayımdır.






Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.









ALTILI GANYAN ŞABLONUM

5-BAWEPİR / 3,6,2
6-PIN WHELL / 5,10,8,3
7-ŞEKER HANIM / 6,3,1,4
4-TAYKUT
5-NİPPON / 4
2-LEWANDOWSKI / 5,6,1

Tutar:  56 TL


MİSLİ ALTILI ŞABLONUM

5-BAWEPİR / 3,6,2
6-PIN WHELL / 5,10,8,3
7-ŞEKER HANIM
4-TAYKUT
5-NİPPON
2-LEWANDOWSKI

Tutar:1,40 TL

Herkese Bol Şanslar Dilerim...





















1 yorum: