22 Mart 2019 Cuma

22 Mart Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri




Merhaba sevgili dostlar.
Hayırlı Cumalar...



Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.






ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 




DÜN İZMİR YARIŞLARINDA

9-GÜLŞAH / 2-BAY JAK / 4-FATİHİN GÜLÜ / 2-QUEEN OF PROTI / 3-MUAMMERAĞA ve 9-ALEMİN KRALI şeklinde sonuçlanıp, 3,982,33 TL ikramiye veren altılıyı doğtu tahmin ederek bir çok takipçimin oyunlarına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sosyal medyadan dönüş yapan bir çok yakalayan oyunu görmekte ayrı mutluluk.
İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.











BUZZER BEATER: Bir müddettir takibimizde olan bir isim olsa da, henüz beklediğim birinciliğe uzanabilmiş değil. Sentetik pistteki son koşusunu pek ölçü almamak gerektiğine inanıyorum. Keza bir önceki Bursa kumunda start aldığı yarışında, Over Clouds arkasında başarılı bir ikincilik elde ederken , gerçekleştirmiş olduğu bitiriş derecesi hiçte fena değildi. Bugün ise ağır sikletine rağmen yatkın olduğu kaba kum piste çıkıyor. Stili gereği yarışı ön gruba yakın sürükleyen safkan, bugün liderlik için ısrar edecek rakibi olursa onlara müsade ederek 2-3 gibi konumlanmasını beklediğim safkan, düzlük başında alacağı liderliği fotoya kadar koruyup kazanabilir. Favorimdir.

En ciddi rakibinin RHYTHM CHOREOGRAP olmasını bekliyorum. Bomboş sikleti yanında uyumlu jokeyi idaresinde favorimin beklediğim performansı sergilememesi durumunda devreye girecek ilk isimdir. Ekonomik kuponlar için biraz risk alarak bu iki isimle geçmeye çalışacağımız kurgumuz haricinde geniş kuponlar adına hiç bir ismin ayrılması taraftarı değilim. Geniş kuponlarda tüm isimlere şans verilmesi gerektiğine inanıyorum.







KARABİBERİM: Elde etmiş olduğu son beşinciliğinde iki yarıştır yapmış olduğu takı değişikliklerinin de olumlu etki bıraktığı aşikar olan kısrakta, yükselen bir form durumu söz konusu. Bugün de denk sayılabilecek rakipler arasında, bomboş sikleti ve yatkın olduğu mesafede yarışacak olmasından ötürü şansının yükseldiğine inanıyorum. Son koşusunda da düzlük başından itibaren dikkatle takip ettiğim kısrak, oldukça diri sprintiyle beğenimi kazanmıştı. Bugün de daha yakın takip etmesini beklediğim rakiplerini, düzlük üzerinde yapacağı sprintiyle geride bırakıp kazanmasını beklediğim isimdir. Favorimdir.

En ciddi rakibinin lehine mesafede FREE POWER olmasını bekliyorum. Bu tarz kısa mesafeli yarışlarda çok etkili performanslar sergileyen yapısı sebebiyle, hemcins rakipleri arasında şansının çok yükseldiğine inanıyorum.İlk kez kaba kuma çıkacak olsa da yatkın kan hattıyla PAÇİ, denk rakipleri arasında LADY OF KANEKO ve önde biraz rahat kalabilirse QUEEN LEONESSA bu koşuda kendisine şans yaratmasını beklediğim diğer isimlerdir. 







KING OF THE SUN: Son koşusunda bugünkü rakiplerinden çok daha iyi isimler arasında start almış olduğu Açık koşuda, sonlardaki diri sprintiyle Angel Of Death arkası elde etmiş olduğu 3.lük bu rakipleri için fazlasıyla yeterli bir performans olarak nitelendirilebilir. Üstelik koşudaki çoğu rakibi ön tarafa çıkıp numara için ısrarcı olabilecek potansiyeldeki isimlerden oluşuyor olması, özellikle son koşusundaki gibi bekleme yarışıyla sahada olmayı benimsemesi durumunda da, ciddi bir gidişat avantajı sağlayabileceğine inandığımdan ötürü, düzlük üzerinde yapacak olduğu etkili sprintiyle, kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibinin ilk kez kaba kum sınavı verecek olsa da, özellikle son koşusunda çok iyi rakiplere karşı vermiş olduğu mücadele neticesinde elde ettiği 4.lüğü çok beğendiğim HAYAL TUFANI olduğunu düşünüyorum. Ekonomik kuponlar için bu iki ismin yeterli olduğu kanaatindeyim. Geniş kurgular ise OVERDOSE ve NEYZEN ikilisini de yazarak rahat bir koşu izleyebilirler. 






ANDIAMO: Son koşularında hiç beğenmediğim aprantisi Özgür Gönültaş idaresinde bile oldukça başarılı performanslara imza atan safkan, bugün yetenekli aprantisi Mertcan Çelik idaresinde piste çıkıyor olmasından dolalyı, özellikle yarışın bir apranti mücadelesi olacağından rakiplerinden bir iki adım önde gördüğüm isimdir. Özellikle annesi AMASIS'ten ötürü ayrı bir sempati duyduğum ANDIAMO, bugün lehine şartlar altında mücadele edecek olmasından ötürü de şansı oldukça yükselen bir safkan. Harunhan, Sideli, Ressurection gibi isimlerin ön tarafa erken sarkmalarından dolayı koşu temposu istediği seviyelere ulaşacaktır. Virajda ataklarını iyice sıklaştırıp düzlüğe çıkacak olan safkan, düzlük boyunca da yapacağı uzun sprintiyle rakiplerine hakim olup kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır...

Beklediğim performansı yapamaması durumunda ise başta HARUNHAN olmak üzere, SİDELİ, BLACK ADLER üçlüsü normal ve ekonomik kuponlar için yeterli olacaktır. Geniş kuponlar için İLKERBEYLİ ve RESSURECTION'un da yazılarak kapatılması gerektiğine inanıyorum. 







ZEKİOĞLUM: Yarış yaşamındaki ilk uzun mesafeli koşusunda oldukça başarılı bir performans sergileyerek kazanırken, bundan sonraki uzun mesafeli yarışlarında da başarılı performanslarına şahit olabileceğimiz izlenimini bırakan safkan, bugün yine uzun mesafeli bir koşuya çıkıyor. Ön tarafa çıkıp koşuyu forse edecek safkan yok gibi. Bu yüzden liderlik hamlesini son koşusunda olduğu gibi Cahit Ağa'dan beklemek olası. Ancak liderliği ZEKİOĞLUM'un istemesi halinde çok daha başarılı bir performansa imza atabileceğine inanıyorum. Dolayısıyla kazanmasını beklediğim ZEKİOĞLUM bu koşudaki alternatif tek adayımdır.

Koşu içerisinde sert bir temponun oluşmayacağını varsayarsak, en ciddi rakibinin CAHİT AĞA olmasını bekliyorum. Düşük tempoya rağmen ÖZEKAN'da düzlük üzerindeki sprintiyle kendisine şans yaratabilecek bir diğer isimdir







ÖZİLHAN: Banko olarak önereceğim isim ÖZİLHAN olacaktır. Özellikle bir koşu önce Kocaeli'nde 1800 kumda kazanırken müthiş görüntü sergileyen ve Derin Sultan, Demirden, Garanti gibi isimleri kolaylıkla geride bırakmayı başaran safkan, son koşusunda ise Kutluerin Oğlu, Egebeyi ve Garanti üçlüsü arkasında 4.lük elde ederek kısa bir ara vermişti. Bu kısa ara sonrası Mart ayı başında idmanlarına başlayan safkan derceli galoplarıyla da eksiksiz bir hazırlık döneminden geçirilerek bu koşusuna geldi. Her ne kadar son koşularına oranla kısalan mesafede yarışacak olsa da, denk grupta lehine gidişatta, formda ve birlikte koştuğu tüm yarışlarda da tabela dışında kalmadığı uyumlu jokeyi Tolga Yıldız idaresinde yarışa katılacak olmasından ötürü verdiği kısa aranın da kendisine olumlu yarayacağını düşünerek kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...






Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.









GENİŞ ALTILI ŞABLONUM

1-BUZZER BEATER / 6,3,2,5,4
6-KARABİBERİM / 2,4,1,3
1-KING OF THE SUN / 5,3,2
1-ANDIAMO / 3,4,2 / 5,6
6-ZEKİOĞLUM / 3,1
4-ÖZİLHAN

Tutar: 151,20 TL



EKO ALTILI ŞABLONUM

1-BUZZER BEATER / 6
6-KARABİBERİM / 2,4,1,3
1-KING OF THE SUN / 5
1-ANDIAMO / 3,4,2
6-ZEKİOĞLUM / 3,1       TUTMUŞTUR: 206 TL
4-ÖZİLHAN

Tutar: 16,80 TL


Herkese Bol Şanslar Dilerim...



14 yorum: