22 Mart 2019 Cuma

22 Mart Kurtiniadis İZMİR Tahminleri








Merhaba sevgili dostlar.
Hayırlı Cumalar...



Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.






ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 




DÜN İZMİR YARIŞLARINDA

9-GÜLŞAH / 2-BAY JAK / 4-FATİHİN GÜLÜ / 2-QUEEN OF PROTI / 3-MUAMMERAĞA ve 9-ALEMİN KRALI şeklinde sonuçlanıp, 3,982,33 TL ikramiye veren altılıyı doğtu tahmin ederek bir çok takipçimin oyunlarına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sosyal medyadan dönüş yapan bir çok yakalayan oyunu görmekte ayrı mutluluk.
İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler.












BÜLENT: Her ne kadar uzundan kısaya dönecek olsa da ciddi bir gidişat avantajı yanında, son günlerin tartışmasız en formda jokeyi KOCAKAYA idaresinde, 53 kg gibi ciddi bir kilo avantajı yanında, ciddi de gidişat avantajına sahip olmasından ötürü, ön tarafa yakın konumlanarak sürükleyecek olduğu yarışta, etkili düzlük sprintiyle koşuyu kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

  • Tekrardan ideal mesafesinde dönen, boş kilosuyla AÇIK EL ilk rakip olarak gördüğüm isimdir. Sonrasında ise grubun uygunluğu ile lehine pist ve mesafede DEMİRPOYRAZIM, her ne kadar yakın ara yarışacak olsa da ağır sikletine rağmen sonlarda devreye girebilecek GÜLÜŞLÜ yazılarak rahat bir koşu izlenebilir. 






ONURBEY: Son dönemde yaşamış olduğu sıkıntılarından ötürü, geçen sezonki formuyla uzaktan yakından alakası olmasa da, bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek güçte olduğuna inandığım safkan, özellikle son yarış galobundaki kolay ve akışlı görüntüsünü çok beğendiğimden ötürü, bu koşusu için ciddi tutulduğunu düşünüyorum. Etkili jokeyi idaresinde, denk rakipler arasında özlediği birinciliğe uzanabilir. Favorimdir.

  • En ciddi rakibinin lehine gidişatta BABİ olmasını bekliyorum. Zor kazanan bir isim olsa da, düzlük sprintini tutturduğunda çok kuvvetli gelebiliyor. Bugün de o tarzda bir yarışa imza atabilir. Yine sorunlarından ötürü geriye gitse de kalitesi malum olan SUHARRY, son koşularında belirli bir istikrarı yakalyan VAROLHAN ve formda ekürisinin de desteğiyle SIMENTAL sırasıyla şans verdiğim isimlerdir. 







OVER CLOUDS: Son koşusunda A3 WILLIAM GIRAUD'da yarışmış ve muhteşem bir performansla galibiyete pekte zorlanmadan uzanmıştı. Zaten bir önceki Kv mücadelede de zorlanmadan elde ettiği galibiyet ile muazzam bir form durumuna sahip olduğunu, son koşusunda İzmir'in başarılı 3'lüsü LEAD SOLDIER'la hiç bir mücadeleye girmeden transit bir şekilde hakim olurken de belli etmişti. Bugün ise, son yarışına oranla inanılmaz derecede uygun rakipler yanında yarışacak olmasından ötürü, lehine pist ve mesafede bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN İLK BANKOSUDUR...







KIZILHAN: Ön tarafta boş kalıp koşuya istediği tempoları vererek düzlüğe çıktığı her yarışında rakip tanımaksızın mücadele edip cevap verebilen bir inatçılığa sahip olmasından ötürü herkesin farklı bir zevkle izlediği safkan, bugün de önde bomboş kalacağı bir grupta lehine pist ve mesafede yarışacak. Temponun rölanti geçmesinden de istifade ederek düzlüğe oldukça dirençli bir şekilde çıkmasını beklediğim KIZILHAN, düzlük boyu o meşhur inadıyla YILMABAŞAR'a direnip, kazanan isim olabilir. Alternatif tek adayımdır.

  • Koşu içerisindeki tek rakibinin de YILMABAŞAR olduğunu düşünüyorum... 








RED WINNER: Rakipleri arasında ATÇETER dışında dişe dokunur bir isim yok. İlgilileri de Karataş'ı tercih etmişler. Pist, mesafe, jokey, rakipler her şey çok uygun. Kazanamaması için başına olmadık bir iş gelmesi lazım. GÜNÜN EN SAĞLAM BANKOSUDUR...







WATCH ME: Son koşusunda da bu kısrakla ilgili detaylı analizde bulunup sizlere önermiştim. O gün için ilk çim pist deneyiminde düzlükte piste tutunmakta zorlansa da, sonlara doğru o beklediğim sprintini yapmasından ötürü, bir sonraki yarışında çok farklı koşacak diye notumu da almıştım. Çok yakın ara koşacak olsa da, rakipleri uygun, gidişat lehine. Kulvarınında 13 olması yrı bir avantaj gibi görünüyor. Arada sıkışma trafik gibi olumsuz ihtimalleri de en az seviyeye çektiğini düşünürsek, süratli gidecek yarışta, düzlük üzerindeki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.
Rakipleri ise sırasıyla şablonumdadır.






Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.











GENİŞ ŞABLONUM

3-BÜLENT / 4,2,1
8-ONURBEY / 1,2,3,9
1-OVER CLOUDS
1-KIZILHAN / 4
6-RED WINNER     TUTTU: 114 TL
3-WATCH ME / 9,10,8,2,4,7,16

Tutar: 22,40 TL



EKO ŞABLONUM

3-BÜLENT / 4,2,1
8-ONURBEY / 1,2,3,9
1-OVER CLOUDS
1-KIZILHAN
6-RED WINNER
3-WATCH ME / 9,10,8,2

Tutar: 7 TL


Herkese Bol Şanslar Dilerim...




2 yorum: