29 Mart 2019 Cuma

29 Mart Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri




Merhabalar değerli takipçilerimiz.
Dün İzmir'de ne kadar kötü bir gün geçirdiysek, akşam ŞANLIURFA yarışlarında da bir o kadar iyi tahminlerimizle hem gündüz yarışlarını telafi ettik, hem de 741 TL gibi güzel bir ikramiyeye ulaşmayı başardık.
Günü boş geçmemek çok güzel, sizlerden gelen tutmuş kuponları görmekte çok daha güzel.

Umarım sizlere fayda sağlamaya devam edebiliriz ki, sizlerin kazancına en çok bizler seviniyoruz.
Daim olsun inşallah...











OĞLUMVOLKAN: Özellikle İstanbul'da katılmış olduğu son yarışlarında müthiş performanslar ortaya koyup, çok formda bir dönem yaşayan safkanın bugün de lehine mesafede oldukça şanslı olduğuna inanıyorum. Son koşusunda da bugüne benzer bir gidişat altında yarışmış, önde bomboş kaçan rakibi Pratik Nevzat'ı yakın takibe alarak konumlanmış, viraj üzerinde yürümeye başlayıp düzlük başında aldığı liderlikle bir anda temposunu yükselterek arka grubu bir anlamda dağıtmış ve oldukça güzel bir birinciliğe imza atmıştı. Bugün son yarışının hemen hemen aynı türde senaryoda gelişmesi muhtemel koşuda son yarışına oranla daha da uygunlaşan sikleti altında yarışacak olmasından ötürü, benzer bir stili benimseyerek yarışması halinde bir kez daha kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

  • En yakın rakibinin önde boş kaldığı yarışlarında çok etkili performanslara imza atabilen, aprantisiyle uyumu oldukça iyi olan TURGUT USTA olmasını bekliyorum. Takibimdeki ism KASMANBEY, formda safkanlar KARAŞÖVALYE ve KILIÇSOY ikilisi koşuda şanslı olarak gördüğüm diğer isimlerdir. 






BERENGÜL: İzmir'de yarışmış olduğu son koşusunda bugünkü rakiplerinden çok daha iyi isimleri oldukça kolay bir şekilde geride bırakmayı başaran kısrak, kazanmış olduğu son iki koşusuyla da eski formuna kavuştuğunu kanıtladı. Bugün de son derece uygun rakipler yanında, beğendiğim aprantisi idaresinde yarışa katılacak. Sevdiği pist ve mesafede, kolay bir koşu kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...







DARTH VADER: Bir kaç koşudur takip ettiğim bir isim. Henüz maiden bir isim olsa da, özellikle son koşularında düzlük üzerindeki diriliği ile dikkatimi çeken bir isim olmuştu. Oldukça potansiyelli bir kan hattı olmasına rağmen, henüz bu potansiyelini sahaya yansıtabilmiş değil. Annesi San Juan Lady, Twist of faith gibi muazzam bir kısrakla kardeş. Aynı zamanda Hammurabi gibi bu pist ve mesafelerde Açık ve Kısa vade yarışlar kazanmış bir ismi sahalara kazndırmış bir anne. Dolayısıyla DARTH VADER'ın da önümüzdeki dönemde çok daha başarılı yarışlarını izleyebileceğimizi düşünüyorum. Her ne kadar yakın ara yarışacak olsa da, lehine pist ve mesafede etkili bir performans sergilemesini bekliyorum. Favorimdir...







EMİRSOY: Kazanmış olduğu son üç koşusuyla da müthiş bir form durumuna ulaştığını, kazanmış olduğu koşularındaki genel görüntüsüyle de kanıtlar nitelikteki performanslarıyla gösteren safkan, bugün iyi rakiplere karşı ağır siklet altında mücadele edecek olsa da, mevcut form durumu, jokeyi ile olan uyumu ve sevdiği mesafelerden birinde yarışacak olmasından ötürü, kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi ve tek rakibinin, vermiş olduğu dinlenme arasının kendisinde çok iyi geleceğine inandığım, güçlü safkan GÜMBÜR GÜMBÜR olmasını bekliyorum. 






CEP DURAK: İlk kez kaba kum ve ters pistte yarışacak olsa da özellikle anne tarafından bu pistte çok başarılı olacağına inandığım bir isim. Koşunun da özellikle 800'den itibaren oldukça süratli geçmesini bekliyorum. Ön tarafa yakın konumlanmasını beklediğim CEP DURAK, düzlük başında liderliği alabilirse, geriden gelecek PRINCESS DI'nin sprintine direnerek kazanabileceğine inandığım kısraktır. Favorimdir.

  • En ciddi  rakibinin PRINCESS DI olmasını bekliyorum. Ekonomik kuponlar için yeterli gördüğüm bir ikili. Sonrasında önereceğim isimler şablonumda olacaktır.







PRENSENES: Vermiş olduğu kısa aranın ardından gördüğü 4 yarışında 3 kez tabela başarısı elde eden safkanda yapılan takı değişikliğinin de olumlu etkisiyle, yükselen bir form durumu söz konusu. Özellikle son yarışında maiden grubun iyi isimleri arasında bugünkü jokeyi idaresinde yarışmış, düzlükte de pek fazla zorlanmadığı koşuda rahat bir 4.lük elde etmişti. Bugün de yine Gündüzeli idaresinde piste çıkacak olan safkanın denk rakipleri arasında kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.

  • En ciddi rakibinin AYDEMİRBEY olmasını bekliyorum. Ekonomik kuponlar için bu ikili yeterli olacaktır. Geniş kuponlar için ise, takip safkanım ASİLRENK'in de unutlumaması gerektiğini düşünüyorum. 












Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.








GENİŞ ALTILI ŞABLONUM

5-OĞLUM VOLKAN / 1,4,6,2
1-BERENGÜL
5-DARTH VADER / 3,2,1
1-EMİRSOY / 2
4-CEP DURAK / 1,2,3,6,5
6-PRENSENES / 3,10

Tutar: 50,40 TL



EKO ALTILI ŞABLONUM

5-OĞLUM VOLKAN / 1,4,6,2
1-BERENGÜL
5-DARTH VADER / 3,2,1
1-EMİRSOY / 2
4-CEP DURAK / 1
6-PRENSENES / 3

Tutar: 11,20 TL


31 yorum:

  1. başarılarının devamını dilerim.seninde altılıyla ilgili değerin her gecen gün anlaşılacak .takipçilerinde gün geçtikte artacak ben buna yürekten inanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. olumsuz yorumlarada kafayı kesinlikle takma meyve veren ağaç taşlanır misali. yorumlarınıda biraz erken yayınlarsa iyi olur

    YanıtlaSil
  3. Emeğine sağlık üstad..

    YanıtlaSil
  4. Tum emek ve basarilarin daim olsun

    YanıtlaSil
  5. Güzel oyun verdiniz.emeğinize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Tşkler yolun açık olsun emeğine sağlık ..

    YanıtlaSil
  7. Emeklerine saglık TŞKLER kardeşim hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  8. İstemeyen takip etmez.bakmaz..demekki dikkat çekiyonuz.kazaninca yazmazlar.tesekkur etmezler.sen oyun degil o kisilere direkt hesabina lara yatir......takmayin kafaniza

    YanıtlaSil
  9. Tebrikler urfayı bulduk sayende kuponunu oldugu gıbı iki ortak yatırdık. Sayende tsker. Basarıların devamını diler. II gunler

    YanıtlaSil
  10. Yormlari biraz erken verirsen tesekkurler

    YanıtlaSil
  11. reklam lara 30 saniye ayırmayanın burada işi yok.emeğe saygı

    YanıtlaSil
  12. reklam lara 30 saniye ayırmayanın burada işi yok.emeğe saygı.

    YanıtlaSil
  13. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

    YanıtlaSil
  14. gercekten yorumlarin super kuponu yatirdik sayende yakaladik isin gucun rast gelsin

    YanıtlaSil
  15. Tebrikler desteklerimiz sizinle

    YanıtlaSil
  16. Emeğine sağlık ustam.supersin..

    YanıtlaSil
  17. Başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  18. emeğine sağlık olsun kardeşim

    YanıtlaSil
  19. Bu tahminler ler paralı sitede bile yok arkadaşlar takipçilerini her gün bülten alıyorsunuz peki niye 15 saniye ayırıp da desdeklemiyorsunuz ustası ben bu yorumlarla bu ay 12 tane altılı bahisler buldum tesekkur ler üstad

    YanıtlaSil
  20. İzmirde hüsran urfa da mükemmel tahmin teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. Usta bence sen ücretli üyelikli bir sayfa aç adam madam belli olsun.

    YanıtlaSil
  22. Adamın dibisin dibi desteğe devammmm

    YanıtlaSil