22 Mart 2019 Cuma

22 Mart Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri














Merhaba sevgili dostlar.

Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.




Bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.

ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 









1.Ayak: Startla öne düşecek olan DEMİRPOYRAZIM aprantisi eksik binmezse kazanabilir, favorim. Uzundan kısaya dönmekten etkilenmezse çok formda jokeyi idaresinde BÜLENT ve bu mesafeleri iyi koşan kısrak GÜLÜŞLÜ.






2.Ayak: 7 ay aranın ardından hemen hemen bütün galoplarını birlikte yaptığı Taylan Bağcı idaresinde yarış gören KADERİN OĞLU, 2 boy geç çıkmasına rağmen sonlarda bariyer dibinden etkili gelmiş ön grubun diplerinde 6. olmuştu bugün çok daha uygun rakipler yanında favorim. Hep iyi koşup bir türlü şeytanın bacağını kıramayan SUHARRY-VAROLHAN, önde boş kalması muhtemel klas jokeyi ile BARBO son olarak kıpırdayan eküri avantajıyla SİMENTAL.






3.Ayak: Son yarışında Lead Soldier'i kolay geçen OVER CLOUDS uygun rakiperi yanında şampiyon jokeyi idaresinde bankom.






4.Ayak: KIZILHAN-YILMABAŞAR mücadelesi birinciyi belirler.






5.Ayak: Yeterli pişkinliği, mesafe tecrübesi ve şampiyon jokeyiyle RED WİNNER, son yarışında sonlarda kuvvetli gelen, mesafenin uzaması lehine olacağını düşündüğüm SUPERMAN.







6.Ayak: İzmir'de maidenden çıktıktan sonra kumda bir yarış koşan ardından İstanbul'a giden NİĞDELİ KIZ, açıkcası beni şaşırtıp çok iyi yarışlar yaptı. Kind Of Blue-Laguna arkası dördüncüülüğü, Deniz Mavisi arkası üçüncülüğü, Gold Polat arkası Fınd a Way'a burunla geçilerek beşinciliği gayet güzeldi. Ayağına çabuk olan NİĞDELİ KIZ bomboş kiloyla önlerde ki yerini alıp kazanabilir, favorim. Son iki yarışında padokta efsane gözüken birinde Jımıny Crıcket arkasında ikinci son yarışında da Laguna arkasında üçüncü olan ANATOLIAN PEARL, İzmir çimindek ki totsu 1,2 olup uzun mesafade çok daha iyi koşmasını beklediğim bu kısrak kısa aradan etkilenmezse çok iyi koşacaktır.








Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.









KOCAELİ ŞABLONUM

1.Ayak: 2, 3, 1
2.Ayak: 7, 2, 3, 6, 9
3.Ayak: 1 OVER CLOUDS
4.Ayak: 1, 4
5.Ayak: 6, 8
6.Ayak: 7, 2 

Tutar:  8.40 TL




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder