30 Mart 2019 Cumartesi

30 Mart Sadettin Sarıkaya ADANA Tahminleri






1.Koşu: Uzun süredir takibimde olan, çok daha iyi atların yanında koşup başarılı da olan MADAM CHERNOBYL vasat rakipleri yanında kazanması normal sonuç olur. Bankom MADAM CHERNOBYL.




2.Koşu: Startla birlikte öne düşüp beyaz bayrak ayna yapabilecek olan DOWN TOWN, son yarışlarıyla favori olmayı hakkeden HAS YAĞIZ ve Adana kumunu çok seven SPARTACUS.





3.Koşu: Çim pistte koşulacak olsa Varan Efe bankom olurdu fakat Adana'da yağan yoğun yağmurla yarışların kuma alınacağı doğrultusunda söylemler var. Bu sebepten idman pistindeki akıcı görüntüsüyle DENİZHANBEY, son koşusunda sinyalleri veren ÇUKUROVA YAĞIZ, patlama yapmasını beklediğim NOBLE SEA ve ne olur ne olmaz VARAN EFE yazıp bu kadar ata da Gökçenil gibi kalite kısrağın yavrusu olan LAST SYNONYMS' u yazmadan olmaz diyorum.





4.Koşu: Son yarışlarına göre daha uygun grupta start alacak olan Bildenhan'ın kardeşi ÖZBİLDEN favorim. Son yarışında diri gelen ZEKİ DAYI ve sürpriz olacaksa da ALGANTAY-MAVİMUNGAN-AMASYALI-DAĞBERKHAN dörtlüsünden bekliyorum. Özelikle MAVİMUNGAN 5 ay ara sonrası yarışlar görüp kondisyon açığını giderdi hafif kilosuyla devreye girebilir. AMASYALI ise takibimde olan isim olup pırıl pırıl idmanıyla etkili olabilecek isimler.





5.Koşu: 4 aylık aranın ardından sahalara dönen 4 yarış koşan bu yarışlar gerek kısa mesafe olmaları gerek önde aynı stilde atların olmasından bir türlü beklediğim yarışı yapamayan BATINHAN, grup biraz sert gibi gözükse de bomboş kilosuyla önde kuracağı tempoyla kazanıp bombayı patlatabilir, favorim BATINHAN. Son yarışında ki ikinciliğiyle kendine geldiğini gösteren HÜRADAM, bu tarz yarışları seven, Müslüm Çelik idaresinde EFEBERK ile zor yarışı geçmeyi düşünüyorum.






6.Koşu: 2 yarış koşan artık kazanabilecek kıvama gelen MUGSY için pist hariç herşey lehine çim pist olsa bankom olacaktı kuma alınacağı için idman pistinde gözüme çok iyi görünen W.R.W tayı Ali Kaçmaz idaresinde ki LOS GALACTICOS en ciddi rakibidir.






7.Koşu: Gruba baktığımda Dı Force ve Ivor'un kazanma ihtimalleri bana göre yok denecek kadar az. Bu yüzde bu safkanları çıkartıp hepsi oynamakta fayda var.






8.Koşu: Katı Semih ve Agah'ın tempo verecekleri yarışta süper form tutan YÜKSELİM, bir türlü kazanamasa da bu grupta mutlaka iş yapabilecek olan ÇELİKKALKAN, formda jokeyiyle BOZTEPEBEYİ son olarak uzunları iyi koşan forma giren yaşlı delikanlı KAÇAR FEVZİ.







9.Koşu: Yarış hayatına İstanbul'da Özcan Yıldırım'la başlayan netice alamayıp Adana'ya gelen Karataş'la şansını deneyen fakat yine başarısız olup bir çim yarışın ardından ara veren KEPHISSOS ara sonrası ilk yarışında Baba Hancı gibi bir atın arkasında ikinci olurken son koşmuş olduğu çim yarışını ölçüye almıyorum, favorim KEPHISSOS. Kınalı Yörük yavrusu olan 3 yarıştır beklediğim performansı gösteremeyen idman pistindeki güzel görüntüsüyle artık patlama yapmasını beklediğim EQUULEUS, anneden My Başkan'la kardeş olan babası da Luxor olan uzun süredir idmanda olup son işinde rakibi yanında kolay görüntüsüyle dikkat çeken SEVMEK ZAMANI ve son olarak dinçlik yarışı yapmasını beklediğim Country Reel kızı MEİS yazıp programı sonlandıralım.












Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.












1.6'lı Ganyan Şablonum

1.Ayak: 2 MADAM CHERNOBYL
2.Ayak: 5, 1, 2
3.Ayak: 4, 3, 9, 14
4.Ayak: 2, 5, 10 , 12, 7, 13
5.Ayak: 12, 4, 5
6.Ayak: 7, 5

Tutar: 30.24


2.6'lı Ganyan Şablonum

1.Ayak: 2, 5, 10 , 12, 7, 13
2.Ayak: 12, 4, 5
3.Ayak: 7, 5
4.Ayak: 1, 3, 4, 5, 6
5.Ayak: 3, 8, 4, 2
6.Ayak: 5, 4, 14, 12

Tutar: 201.60


Not: Yaklaşık 2 haftadır sizlerle yorumlarımı buradan paylaşıyorum. Genel olarak düşük bütçeli oyun paylaşıyorum fakat bugün yüksek ikramiye hedeflediğim için kesenin ağzını biraz açtım. Yüksek meblağlı oyunlar görünce kendimde söylendiğim için bunu yazma gereksinimi duydum. Herkese bol şanslar, destek olmayı unutmayalım :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder