25 Mart 2019 Pazartesi

25 Mart Sadettin Sarıkaya BURSA Tahminleri















Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.



ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 






Ayrıca seri altılılar yakalayarak sizlere fayda sağladığına inandığım Kurtiniadis'i de tebrik eder, başarılarının devamını dilerim ...







1.Ayak: 2 yarıştır yarışı kötü yerlerde takip eden, virajda en dışlara kadar açılan DİLBAR, sonlardaki güçlü ataklarıyla dikkatimi çekmişti. 50 kiloyla yarışa katılacak olan DİLBAR'ın şanssızlığını kırıp kazanacağına inanıyorum, günün ilk bankosu.






2.Ayak: Son zamanlarda koştukları atların kazanma yüzdeleri artan formda eküri Kaya ekürisinin KOLAÇAN-RENGÜL'ü, yarış içinde kanama problemi olan bu problemi yaşamadığı taktirde bu grupları her zaman geçecek güce sahip olan ALOYSHA, her ne kadar eski gücünde olmasa da uygun grupta iyi jokeyiyle devreye girebilecek olan SULTANHAN son olarak YOLAŞAN.






3.Ayak: İstanbul'da koştuğu yarışta takibime giren, Bursa'ya geldikten sonra 2 yarış daha koşup nispeten daha uygun rakipleri kıstıran YILMAZHAN favorim. Geçtiğimiz sene ki performansından uzak olsa da son yarışlarında toparlandığının sinyallerini veren 63 günlük ara sonrası HAS ve bu mesafelerde iyi koşan padoğa çok iyi gelen ASKOROZ.






4.Ayak: 5 atlı yarışta sivrilen Kurtel ekürisi atları EAGLE PAW - URLA RÜZGARI ikilisini yazıp rahat yarış izleyelim.






5.Ayak: BABY AZRA: İlk startında maiden koşup, pekte zorlanmadan kazanan safkan ikinci yarışında Kv7 yarışta Quenn Of Proti arkasında ikinci olurken sonlardaki atakları gayet etkileyiciydi. Kendi ayarının altındaki grupta koşacak olan BABY AZRA'nın kazanmasını bekliyorum, bankom.






6.Ayak: Çok zorlu yarışta hemen hemen her atın kazanırı var. Son yarış padokları çok iyi olan Burhan Usta ve Gökrüzgar'dan güzel yarış gelebileceğini belirtip Hepsi yapıyorum.











ŞABLONUM

1.Ayak: 8 DİLBAR
2.Ayak: 5, 2, 8, 6
3.Ayak: 3, 7, 1
4.Ayak: 1, 5
5.Ayak: 2 BABY AZRA
6.Ayak: Hepsi

Tutar: 20,16 TL

Herkese Bol Şanslar ...


1 yorum:

  1. İlk ayak bu mesafede hiç koşmamış üstelik yaşıda ilerlemiş bir atı tek veriyosunz. Çok belirgin bir sebebi olmalı..

    YanıtlaSil