26 Mart 2019 Salı

26 Mart Sadettin Sarıkaya KOCAELİ Tahminleri







1.Ayak: Ilk yarışlarını Istanbul'da koşup çok dillenen isimler DALLAS VE KING MAGE nin uygun grupta kazanmaları normal sonuç olur.




2.Ayak: Son yarışında Varlıklı ve Ulukız arkasında üçüncü olan SANAY, toplam 7 startında 3 kere kazanan az harp gören HULİN çıktığı gibi bitirebilir. Bu mesafelerde iyi koşan DENİZSEFASI ve son kazandığı yarış sonrasını bomboş kilosuyla FATIHINGULU.




3.Ayak: Ara sonrası yaptığı yarışlarla kendine gelen DUKE OF ISTANBUL ve sonlarda güçlü ataklarla gelip kazanabilecek Payitaht'ın kardeşi TOLERANS.




4.Ayak: Ağır kilo olmasına rağmen geçen hafta 2 yarış kazanan aprantisiyle uygun grupta RINALDO kazanabilir. Bomboş kilosuyla UÇANOK ve çıkış yapmasını beklediğim OSMANIYE ÇOCUĞU.





5.Ayak: İlk yarışını Istanbul'da koştuktan sonra 8 ay ara veren son maiden yarışında ikinci olurken bir sonraki yarışımı kazanarım sinyalini veren KING OMER' in kazanmasını bekliyorum, bankom.





6.Ayak: Eski güçlerinden uzak sıkıntılı arap safkanlarının yarışında bundan daha uygun rakip bulamacak olan GARANTİ, iki üç gibi takip edip virajda bariyere yapışıp 2 3 boy avans alıp direnip kazanmasını bekliyorum, bankom.






ŞABLONUM

1.Ayak:  2, 4 / 1, 5
2.Ayak:  1, 3, 5, 7
3.Ayak:  1, 3
4.Ayak:  1, 6, 4
5.Ayak:  5 KING OMER
6.Ayak:  4 GARANTİ

Tutar: 3.36 / 6.72 TL



2 yorum: