26 Mart 2019 Salı

26 Mart Sadettin Sarıkaya ADANA Tahminleri










Arkadaşlar, Dostlar, Değerli Takipçiler...

Sizlere ücretsiz bir şekilde en cazip isimleri bile önerip, sitemiz tahminlerinde fark yaratmaya devam ediyoruz. Sizler de bunları en ince ayrıntısına kadar görüyorsunuz.

Cazip olarak önerdiğim isimlerin kazanmasalar bile bir şekilde mücadele içerisinde olmaları, en kötü bir iki yarış sonra kazanmaları gibi takip listenizde de çok yararlı olabilecek isimleri sizlere önermekten asla çekinmediğimi de biliyorsunuz.


Bunca ince detayları hazırlarken, verdiğim emekte ciddi boyutlarda.
Emeğimize karşılık olarak sizlerden de herhangi bir ücret talep etmediğimizi de biliyorsunuz.
İstediğimiz sadece DESTEK için vaktinizden 2-3 saniye kadar ayırmanız.


Çünkü inanılmaz derecede ilgi gören tahminlerimizin yayınlandığı sitemizde, oldukça komik DESTEK rakamlarını görmek beni en fazla üzen konu.

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.


Hazır olan ADANA Tahminlerim gelecek destekler doğrultusunda erken saatlerde yayınlanacaktır.

DESTEK gösterip, yanımızda duran herkese Teşekkür Ederiz...








1.Ayak: Bugüne kadar yapmış olduğu yarışlarla her ne kadar çim pistte ilk defa koşacak olsa da jokey avantajıyla HAWKİNG ilk atım. Son 3 koşusu çok iyi olup bu tarz atları kolay geçen ara sonrası güzel bir dinçlik yarışı yapması beklediğim TİPİTİP. Çim pistte koştuğu güzel yarışlarla akıllara kazanan Prenses Göksü'nun oğlu olan ES MATADOR maidenden çıktıktan sonra kum pistte koşmuş etkisiz koşup bugünkü rakibi Babafırat'ı geçmişti, el değiştiren safkandan 3 aylık aranın ardından dinçlikle güzel bir yarış yapmasını bekliyorum. Daha sonra geçen sene Ankara'da Kv-8 yarış kazanan, ara sonrası kumda 2 yarış koştuktan sonra ilk defa uzuna ve çok daha sert rakiplerle mücadele eden dişine göre grupta koşacak olan REINA DE DIAMANTES ve son yarışını aradan etkilendiğini düşündüğüm güzel sprint atabilen LYUDMILA.







2.Ayak: Kalite olarak tartışılmasız grubun en iyi atı olan, koşmuş olduğu 4 yarışta Kv-7, A3 yarış ikinciliği bulunan son yarışında da Always Perfect arkasında beşinci kalan KASALİNA'nın kaza bela olmazsa uygun rakiplerini geçmesini bekliyorum, bankom.








3.Ayak: Uzun mesafeli yarışlarda güzel koşan, zor isim olup devrini bulduğu anda kısa sürede uzun mesafeleri kapatan EVERGRANDE ve son yarışını Urfa'da koşup çok net kazanan formda isim ZANAPALI.








4.Ayak: Beceriklihan arkası ikinciliği ve Bogdanovic'i geçme başarısı gösterdikten sonraki 3 yarışı beklenenden kötü olsa da idman pistindeki süper görüntüsü ve nispeten uygun kilosuyla HALİLŞAH favorim. Forma giren son 4 yarışında 2 birincilik burunla ikincilik ve üçüncülüğü bulunan iyi anlaştığı aprantisiyle yarışacak olan SEFİR BEY ve son 2 yarışında Oğlum Berat'la koşan bu tarz gruplarda iyi koşan ERTUĞRUL.









5.Ayak: Geçen sene Grup yarışlarda boy gösteren, kum pistte çok daha iyi koşabileceğini düşündüğüm AZANT ve ilk üç yarışındaki müthiş performansını son yarışlarında gösteremeyen, dil bağı takısı çıkartılan idman pistinde çok iyi gözüken ASTEROİD çıktığı gibi bitirebilir.









6.Ayak: Son yarış padoğu çok iyi olan kum pistte koşmasına rağmen kazanmasını beklediğim fakat o gün için kötü koşan BİRKASIM beklediği çim pisti buldu çıktığı gibi bitirebilir. Tek rakibinin son yarışında forma girdiğini gösteren bu mesafelerde güzel koşan formda jokeyiyle İDEALİST.











ŞABLONUM

1.Ayak: 2, 6, 11, 10, 8
2.Ayak: 4 KASALINA
3.Ayak: 2, 6
4.Ayak: 5, 2, 4
5.Ayak: 4, 3
6.Ayak: 8, 3

Tutar: 8.40



3 yorum:

  1. Reklamlar tiklandi emeğine sağlık kardeşim

    YanıtlaSil
  2. En az 3 tıklama yapmaya çalışıyorum, hakkınız daha fazla cüzri miktarlı paralı üyelik düşünün üye olurum.

    YanıtlaSil
  3. 4 kez tıkladım başarılar...Ümit derya alptekin nerde taşıyor mu apranti çocuk

    YanıtlaSil