21 Mart 2019 Perşembe

21 Mart Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri




Merhaba sevgili dostlar.

Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.

Yanımızda olanlara çok teşekkür ederim.




ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 








1.Ayak: Çok vasat olan grupta kim gelirse gelsin şaşırmam. Son yarışında Kocaeli'de dışarıdan kendini gösterip 5. kalan KIZILKAYA fizik olarak ta iyi duruyordu 2.starttan çıkmanın avantajını da kullanıp vasat rakiplerini geçebilir, favorim. Geçtiğimiz yaz çimde fena yarışlar yapmayan 5 ay ara verdikten sonra kumda bir yarış gören GÜLŞAH ciddi rakiptir. Son olarakta daha ikinci koşusunda takip listeme aldığım 3.koşusunda 63 ganyanla 3.olan daha sonra kum pistte beklentileri veremeyen DEMİRFIRTINASI, son yarışında start çıkışı küçük bir tampon yiyip en geriye kaldı, etliye sütlüye bulaşmadan kendi halinde koşmuştu 48 günlük aranın ardından startı iyi alıp liderliği alırsa ilk ayaktan bütün kuponları yatırabilir, dikkat.






2.Ayak: BORANTAY: El değiştirdikten sonra padoğa müthiş gelen, genel görüntü olarak çok iyi gözüken safkan, son sentetik kumdaki yarışında viraja elde çıkmış jokeyinin kararsızlığı ve 62.5 kiloluk sikletinden etkilenip arttıramayıp beşinci kalmıştı. Anneden kardeşleri Ballıkaya-Banbir Umut gibi kendisi de çim pistte çok daha iyi koşuyor. 40 günlük arada 6 galobu bulunan safkanın, ara veren ve tam forma giremeyen rakipleri yanında normal kiloda sevdiği çim pistte kazanmasını bekliyorum, bankom BORANTAY.






3.Ayak: Geçen sene İzmir'de bu gruptan daha iyi atlarla koşup başarılıda olan VİKONYA, formsuzluk dönemi girdi, el değiştirdi kötü yarışlar yapan safkan istenen ışığı son yarışında verdi. Jokeyinin çok kötü binmesi, faullere mağruz kalmasına rağmen sonlarda çok etkili gelip burun farkıyla ikinci kaldı. Bugün için çok uygun grupta yetenekli aptantisi ve sevdiği pistte start alacak olan VİKONYA bankomdur.






4.Ayak: Koşmuş olduğu 7 yarışın 5 ini kazanan, 2 yarışında da İstanbul'da G1 G2 yarışları kaybeden QUEEN OF PROTİ'nin bir kez daha kazanmasını bekliyorum bankom.







5.Ayak: Bir diğer maiden yarış olan ultra vasat atların koşacağı yarışta göz önünde çıkan tek isim var ZEYNEP SULTAN. Grubun net en kaliteli atı ama sadece 1 galobu gözüküyor ve 4 yaşına geldi ilk defa koşacak, belliki sıkıntıları vardı. 1 start çekme avantajıyla şanslı gözüksede ben HEPSİ yapıp sürpriz gelmesini bekleyeceğim.







6.Ayak: Grupta çok formsuz ve aradan gelen atların olduğu yarışta, 2 yarıştır iyi yarışlar yapan uygun kilolu GOBEN ve çim yarışları başlamadan kumda fena yarışlar yapmayarak form tutan GÜLFEM ikilisiyle geçelim.




Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.











İZMİR ŞABLONUM

1.Ayak: 4, 9, 8
2.Ayak: 3 BORANTAY
3.Ayak: 2 VİKONYA
4.Ayak: 2 QUEEN OF PROTİ
5.Ayak: 13 / Hepsi
6.Ayak: 5, 3

Herkese Bol Şanslar ...



1 yorum:

  1. Dünkü İzmir tahminleri için kutlarım, her zaman yanınızdayız.

    YanıtlaSil