27 Mart 2019 Çarşamba

27 Mart Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri








ÖNCÜPINAR: Her ne kadar grubun en ağır sikletiyle yarışacak ve son iki koşusunda tabela dışında kalmış olsa da, mevcut form durumu hala mükemmel seviyede. Bugün de denk rakipler arasında yarışacak olan kısrak, son dönemde müthiş form tutan jokeyinin tercihiyle de şansını bir kat daha arttırmış olduğunu düşünüyorum. Süratli rakiplerini önüne katarak koşuyu 3-4 gibi takip etmesini beklediğim ÖNCÜPINAR, düzlükte de kantarmasını çok seveceğine inandığım jokeyinin ufak teşvikleriyle akışlı bir şekilde gelip, kazanan isim olmasını bekliyorum. Favorimdir.






RAN: Vermiş olduğu 7 aylık aranın ardından ilk kez piste çıkacak olan safkan, Şubat ayından bu yana idman pistinde dereceli galoplarla bu koşusuna hazırlandı. Özellikle Mart ayı içerisinde yapmış olduğu tüm galop dereceleri oldukça iyi ve bu koşusuna ne denli formda geldiği aşikar. Denk rakipler arasında yarışacak olmasından ötürü, dinçliğin de vermiş olduğu olumlu etkiyle büyük bir sürprize imza atarak kazanabilir. Favorimdir.







LORD OF DARKNESS: Bu tarz uzun mesafeli yarışlarda başarılı performanslarıyla hatırlayacağımız safkan, bugün de denk rakipleri arasında lehine gidişatta yarışacak. Etkili jokeyi idaresinde kazanması normal sonuç olacaktır. Favorimdir.







CURTARALO: Vermiş olduğu uzun ara sonrası Şubat ayında başladığı idmanlarında kademe kademe seviye arttırılarak ciddi bir hazırlık döneminden geçirilen kalite safkan, özellikle son uzun galobunda ve son yarış galobundaki genel görüntüsü ve istekli haliyle, çok iyi bir form durumuna ulaşarak bu yarışa geldiğini gösteriyor. Bu tarz uzun mesafeli yarışlarda da başarılı performanslara imza atan safkan, günün büyük favorisi konumundaki BAYBAŞKAN'a oranla 4kg daha eksik sikletle yarışmanın  avantajını da sonuna kadar kullanacaktır. Özellikle ESKAYRA biraz erken hamle yapıp Baybaşkan'ın temposunun üzerinde koşturmaya zorlarsa, dinçliğin de vermiş olduğu olumlu etkiyle, düzlük üzerinde CURTARALO'nun etkili sprintiyle kazanmasına şahit olabiliriz. Alternatif tek adayımdır.






ALTINCI HİS: Aradan sonra iki koşu gördü, ikisi de Açık yarış seviyesindeki mücadeleler... Bugün için çok daha hazır bir şekilde yatkın olduğu mesafelerden birinde ve en iyi uyum sağladığı jokeyi idaresinde yarışa katılacak. Özellikle süratli rakiplerinin koşudaki varlığı, tempoyu da istediği seviyelere taşıyacak olmasından ötürü, düzlük üzerinde yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...






SÜNDÜS SULTAN: 3 yarıştır oynuyoruzi çok cazip konumdayken de önerdik. Bugün herkesin oynayacağı bir isim haline geldi. Gördüğü her yarışta üzerine koyarak tecrübe sahibi olan kısrak, özellikle düzlük üzerinde yarıştan kopacakmış izlenimi verip, son 200 civarı bir daha canlanıp sprint yapabiliyor ki, en beğendiğim özelliği de bu. Bugün de denk rakipler arasında lehine şartlar altında, kazanması normal sonuç olacaktır. Alternatif tek adayımdır.














Arkadaşlar, Dostlar, Değerli Takipçiler...

Sizlere ücretsiz bir şekilde en cazip isimleri bile önerip, sitemiz tahminlerinde fark yaratmaya devam ediyoruz. Sizler de bunları en ince ayrıntısına kadar görüyorsunuz.

Cazip olarak önerdiğim isimlerin kazanmasalar bile bir şekilde mücadele içerisinde olmaları, en kötü bir iki yarış sonra kazanmaları gibi takip listenizde de çok yararlı olabilecek isimleri sizlere önermekten asla çekinmediğimi de biliyorsunuz.


Bunca ince detayları hazırlarken, verdiğim emekte ciddi boyutlarda.
Emeğimize karşılık olarak sizlerden de herhangi bir ücret talep etmediğimizi de biliyorsunuz.
İstediğimiz sadece DESTEK için vaktinizden 2-3 saniye kadar ayırmanız.


Çünkü inanılmaz derecede ilgi gören tahminlerimizin yayınlandığı sitemizde, oldukça komik DESTEK rakamlarını görmek beni en fazla üzen konu.

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.











ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1-ÖNCÜPINAR / 8,9,10,3
6-RAN / 1,3,4,11,12
2-LORD OF DARKNESS / 4,6,3,1
3-CURTARALO / 2
3-ALTINCI HİS
10-SÜNDÜS SULTAN / 3,6,5,2,1

Tutar: 126 TL

Bol Şanslar...



3 yorum:

  1. Tebrik ederim seni bol bol sanssss

    YanıtlaSil
  2. Sağol yorumların için Allah emeğini boşa çıkarmasin basarilab dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Yazık oldu kupona, yinede tebrikler Sercan.

    YanıtlaSil