24 Mart 2019 Pazar

24 Mart Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri




Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.




1.Ayak: Behramkale'nin süratlendireceği Ildır Beyi'nin kovalayacağı, Alaçatı Ağası ve Victory Rhythm'in verdikleri kısa aradan etkilenecekleri eski günlerinden uzak arası olan Fair Mont'un yarış göreceği, şu an ki form durumlarıyla bu grupta işlerinin çok zor olacağı Karadamar ve Gürsühan'ın koştuğu yarışta, yarış hayatına İstanbul'da başlayan 2 aylık aralıklarla koşup İzmir'e gelen 3 4 yarış koştuktan sonra kendini bulan BİRDELLO, son dört yarışında bir ikincilik 3 birinciliği elde eden Luxor yavrusu safkan sezon bittikten sonra ara vermiş Şubat ayının ortalarında idmanlarına başlamış olan bu safkan sonlardaki çok güçlü sprintiyle yarışı kazanabilir, favorim. Tek rakibinin geçen sene Kv yarışlarda sürekli kazanan 2 ay sonra kum pistte yarış gören idman pistinde çok iyi görünen TURKISH LEGEND, bir çıt kısalan mesafeden etkilenmezse kazanması normal sonuç olur.







2.Ayak: Grupta en iyi form tutan isim tartışılmasız DİYARBEYİ. Bugüne kadar hep uzun mesafeli yarışlarda başarı gösteren bu safkan aleyhine olan kısa mesafeye rağmen çok iyi durumda olması, formda ve arap atlarına daha iyi binen jokeyi Onur Yıldız idaresinde favorim. Son yarışında erken öne düşen, uyum sağladığı aprantisiyle NİZİP FIRTINASI, son iki yarışında birinde Nilda arkası üçüncülüğü son yarışında ise Ceylinsu arkası ikinciliğinde forma girdiğini gösteren TUĞALP, çok zor safkan olup kısa sprintini aprantisi doğru zamanda attırabilirse ağır kilosuna rağmen geliri var. Daha sonra bu tür gruplarda günündeyse çok iyi koşan eküri avantajıyla VANLIMAHO ve GEZGİNCİ.








3.Ayak: Büyük favori olarak sahaya çıkacak olan JUNGLE MAN tabiki benimde favorim. Ama bende sanki startla birlikte liderliği hemen kendim alabilirsem daha iyi koşarım izlenimi verdi. Bugünde ayağına çabuk Frighten ve Steel Claw gibi süratli isimlerin bulunduğu yarışta, liderliği alamayıp eksik koşabilir. Tek rakibi son yarışında düzlük üzerinde gayet akışlı gelerek kazanan CASTAWAY olacaktır.








4.Ayak: YAMANLARBEYİ: Son yarışlarını hatırladığımda A2 Eskişehir Koşusu ikinciliği- Long Runner, Fearless Action arkası üçüncülüğü, Çaldıran dördüncülüğü ve Sakarya üçüncülüğü bulanan Torok temsilcisi kaliteli safkan 2 aydır idmanda olup uygun rakiplerini geçerek Gazi koşusuna doğru sezonu kazanarak açıcağını düşünüyorum. Bankom YAMANLARBEYİ.








5.Ayak: 6 atlı gözüken bana göre 3 atın koşacağı yarışta, Kafadar yine startta kalıp gerilerde bekleyecek, Arbedaş ve Güngör Ağa'da önlerde gidecektir. Yarışın gidişatı sonuca direk etki edecektir. Arbedaş önde biraz boş kalırsa Arbedaş şanslı olur, Güngör Ağa boş kalırsa o şanslı olur, ikisi birden tempoyu yükseltirlerse Kafadar sonlardaki ataklarıyla kazanan olur. Aslında Kafadar kağıt üzerinde daha şanslı gözükse de start sorunu ve kısa sprinti olması beni huylandırıyor. Üç isimide yazıp rahat rahat yarışın keyfini çıkartmak istiyorum.








6.Ayak: 1200 mesafeli bol atlı zorlu koşuda, formda jokeyi Mehmet Kaya ile STRIKE HARD favorim. Son yarışında bitmiş yarışa saldıran bugün biraz daha önlere yakın gidebilirse FREEDOM FLIGHT, bir iyi bir kötü koşan KAVACIK BEYİ, dinçlik yarışı yapabilecek olan süratli gitmesi muhtemel yarışta sonlarda etkili gelebilen ÇAKAÇAK, starttan çıkabilirse bombayı patlatabilecek olan LORDSDAUGHTER, her ne kadar tutmasam da bu kadar atta kuponlarda bulunması gereken URLA ZAMANI ve KEREMTOSH son olarak artık son yarışı kalan mutlaka iyi koşması gereken NERUDA...






ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 









ŞABLONUM

1.Ayak: 7, 9
2.Ayak: 5, 4, 1, 2, 3
3.Ayak: 4, 1
4.Ayak: 13 YAMANLARBEYİ
5.Ayak: 4, 2, 3
6.Ayak: 3, 5, 4, 10, 11, 1, 2, 12

Tutar: 33.60 TL





1 yorum: