24 Mart 2019 Pazar

24 Mart Kurtiniadis ADANA Tahminleri




Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.



ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 












QUEEN ABA: Son koşusunda beklediğim performansı nihayet sergileyen kısrak, o gün için önde yalnız kalmış, tempo verdiği koşuda da, düzlükte bariyere doğru yaslanınca, dışından kuvvetle gelen ZAVALLI ÇOCUK'a pek fazla cevap verememişti. Ancak bugünkü rakiplerinin bir kısmını ve hemen hemen aynı güçteki rakiplerini de rahatlıkla geride bırakırken oldukça diri bir görüntü sergilemişti. Bugün de yine kısa mesafede, uyumlu jokeyi idaresinde, stilinde pek fazla rakibi olmadan yarışacağı için, startla beraber alacağı liderliği fotoya kadar koruyup, kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...








CARBONARO: Yarış yaşamına çok iyi bir başlangıç yapıp, art arda iki koşusunu kazandıktan sonra çeşitli sıkıntılarından ötürü uzun bir süre start almamış, muhtemel sorunları çözüldükten sonra eksik olduğu kum pistte sıkıştırılmadan bir yarış gösterilen safkanın, idman durumu oldukça iyi. Özellikle son yarış galobundaki akışlı halini oldukça beğendiğim kalite safkanın form durumunda belirgin yükselmeler olduğunu düşünüyorum. Sevdiği pist ve mesafede, çok etkili bir performans sergileyeceğine inandığım CARBONARO favorimdir.








TAŞKIR: Son dönemde çok iyi bir form durumuna ulaşan safkan, yarış yaşamında ilk kez Grup koşuda tabela başarısı elde etmiş olmasıyla müthiş form durumunda olduğunu da kanıtlar nitelikte bir performans sergiledi. Bugünkü rakipleri arasında Domaniç, Işkınat, Katı Semih gibi isimlerin olması gidişat açısından safkanın oldukça lehine görünüyor. Bir koşu önce rahat bir şekilde geride bıraktığı Atasoy'un ciddi şekilde favori olmasına rağmen, tempo, gidişat ve mesafenin TAŞKIR'ın lehine olmasından ötürü kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • Tek rakibi ATASOY olacaktır.






VIOLIN SONATA: Son koşusunu da aynı pist ve mesafede kazanma başarısı gösteren bir isimdi ve daha iyi rakiplerini geride bırakmayı başarmıştı. O yarışına oranla kilosunda 6kglık bir artış söz konusu. Bu siklet artışından olumsuz etkilenmezse, çıktığı gibi kazanması normal sonuç olacaktır. Ben kilo artışının şansını bir nebze de olsa azaltacağını düşündüğümden, yalnızca Alternatif tek adayım olarak önerebiliyorum.

  • Koşu içerisindeki tek rakibinin son koşusundaki rakibi FIRE RUNNER olmasını bekliyorum. Bu safkanda aynı koşuda yarışmış, start çıkışında STINGING STROKES'in tamponuna maruz kalınca koşuya baştan dezavantajlı bir şekilde adaptasyon sorunu çekerek başlamasına rağmen, düzlükte oldukça düzgün ve diri aksiyonlarıyla beğenimi kazanmıştı. Bugün benzer sorunu yaşamayacağını düşünerek kazanma şansını bir hayli yüksek görüyorum... 







WIND BLAST: Aradan sonra katılmış olduğu ilk yarışında da sizlere favori olarak önerdiğim, takibimizde olan bir isim. Koşu gördükten sonra idmanlarında da yükselen bir form durumuna sahip olan safkan, lehine pist ve mesafede, lehine gidişatta kazanmasını beklediğim safkandır. Favorimdir.







CAİZE: Takibimde olan bir isim. Koşunun uzun mesafede yapılacak olmasının yanında, süratli bir tempoda cereyan edecek olmasından ötürü gidişat avantajına da sahip kısrağın, eküri avantajı da mevcut. Düzlüğe çıkarken trafik sorunu yaşamadan sprint kulvarını ayarlayabilirse, etkili düzlük sprintiyle kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.










GENİŞ ALTILI ŞABLONUM

10-QUEEN ABA
2-CARBONARO / 8,10,12,6,11,14
7-TAŞKIR / 1
2-VIOLIN SONATA / 1
12-WIND BLAST / 11,9,5,1
6-CAİZE / 10,15,8,7,2,5,3,4

Tutar: 88,20 TL


NORMAL ALTILI ŞABLONUM

10-QUEEN ABA
2-CARBONARO / 8,10,12,6,11,14
7-TAŞKIR
2-VIOLIN SONATA
12-WIND BLAST / 11,9,5,1
6-CAİZE / 10,15,8,7,2,5,3,4

Tutar: 22,05 TL

Herkese Bol Şanslar...


4 yorum: