28 Mart 2019 Perşembe

28 Mart Kurtiniadis ŞANLIURFA Tahminleri




ETYOPYALI: İstanbul ve Kocaeli'nde koştuğu yarışlarında da takip listemde olan bir isimdi. Şanlıurfa'ya getirilip 2 koşu gördü, sonraki iki koşusunda ise pisti tanımış olmasından ötürü, daha iyi performanslar sergiledi. Bugün için lehine gidişatta yarışacak olmasından ötürü, denk grupta kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.






KIMIZ: Gruptaki rakiplerinin çoğunluğu daha önceki koşularında hafif sikletler altında başarı sağlamış isimlerden oluşurken, bu kısrak ekseriyetle ağır sikletler altında yarışmış bir isim. Dolayısıyla gruptaki iyi rakiplerine oranla 5-6 kilo daha avantajlı bir şekilde yarışacak. Üstelik son 7 koşusunun 6 tanesi bugün yarışacağı aprantisi idaresinde. Kısrağı da yakından tanıyor olmasının da avantajı lehine çevirdiğini düşünüyorum. Sevdiği pist ve mesafede, koşunun da süratli başlayacak olmasından ötürü, sonlardaki etkili sprintiyle kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir ...






UTKUN BABACAN: Grubun tartışmasız en istikrarlı ve en formda safkanı. Son koşusunda CHEAT'e geçilirken, bu gruptaki çoğu rakibini rahatlıkla geride bırakmayı başarmıştı. Bugün de çok şanslı olduğuna inandığım safkan, lehine pist ve mesafede kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Favorimdir.






TUMBUL ŞİMŞEK: Son 5 koşusunda kazanmış olduğu iki yarışı da uzun mesafede çıkmış olduğu mücadeleler. Bugün de yine lehine mesafede, uyumlu jokeyi idaresinde yarışacak. Ön tarafta erken oluşabilecek mücadelenin klasik her Şanlıurfa yarışı gibi karşı düzlükte iyice süratlenecek olmasından ötürü düzlük başında liderliği alabilirse, farkı açarak kazanabileceğini düşünüyorum. Alternatif tek adayımdır.






HAZİNE MALI: Son dönemlerde gerileyen form durumuna sahip olsa da, bugün için oldukça müsait bir grupta, yetenekli aprantisi idaresinde start alacak olmasından ötürü şansının çok yükseldiğine inanıyorum. Yarış yaşamı başında Şart1 koşu sonrası KV6 yarış koşan ilgililerinin kısraktan beklentisi büyüktü. Ancak işler umulduğu gibi gitmeyince, üzerindeki şanssızlıkta bir türlü kırılmadı diyebilirim. Kan hattı bakımından oldukça potansiyelli bir isim olsa da, henüz gerçek potansiyelini sahaya yansıtamadığını düşünüyorum. Bu koşu için hazırlıklarını Adana pistinde tamamlayan HAZİNE MALI, son üç koşusu ardından tekrardan ilave edilen dilbağı takısının da oldukça yararını görecektir. İdmanlarında da sergilemiş olduğu genel durumunu çok beğenmemden ötürü, denk rakipleri yanında, kazanmasını bekliyorum GÜNÜN BANKOSUDUR...






STAR BABA: Urfa'ya getirildikten sonra bir koşu gören ve ardından çıkmış olduğu iki yarışında da 2. ve 3. olurken piste oldukça iyi uyum sağladığını gösteren safkan, bugün bu pistin etkili jokeylerinden Necmi Altın idaresinde piste çıkıyor. Ekseriyetle uzun mesafelerde start alsa da kısa mesafelerede oldukça yatkın bir isim. Ön taraftaki süratli atları yakın takibe alıp, düzlük başında başlayacağı etkili sprintiyle rakiplerine hakim olup kazanabilir. Favorimdir.


Arkadaşlar, Dostlar, Değerli Takipçiler...

Sizlere ücretsiz bir şekilde en cazip isimleri bile önerip, sitemiz tahminlerinde fark yaratmaya devam ediyoruz. Sizler de bunları en ince ayrıntısına kadar görüyorsunuz.

Cazip olarak önerdiğim isimlerin kazanmasalar bile bir şekilde mücadele içerisinde olmaları, en kötü bir iki yarış sonra kazanmaları gibi takip listenizde de çok yararlı olabilecek isimleri sizlere önermekten asla çekinmediğimi de biliyorsunuz.


Bunca ince detayları hazırlarken, verdiğim emekte ciddi boyutlarda.
Emeğimize karşılık olarak sizlerden de herhangi bir ücret talep etmediğimizi de biliyorsunuz.
İstediğimiz sadece DESTEK için vaktinizden 2-3 saniye kadar ayırmanız.


Çünkü inanılmaz derecede ilgi gören tahminlerimizin yayınlandığı sitemizde, oldukça komik DESTEK rakamlarını görmek beni en fazla üzen konu.

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.










ALTILI GANYAN ŞABLONUM

5-ETYOPYALI / 6,3,8,2
8-KIMIZ / 3,2,6
2-UTKUN BABACAN / 6,4,5,7,10
6-TUMBUL ŞİMŞEK / 1,5,2
8-HAZİNE MALI                                          TUTTU: 741 TL
12-STAR BABA / 3,2,8

Tutar: 96 TL

Bol Şanslar Dilerim...









1 yorum: