24 Mart 2019 Pazar

24 Mart Sadettin Sarıkaya ADANA Tahminleri











Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.



ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 








1.Ayak: İlk yarışından itibaren yakından takip ettiğim geçen hafta da %7 agf ile ilk sıralarda önerdiğim QUIN ABA, o gün her zamanki gibi liderliği almış giderken son metrelerde biraz temposunun düşmesiyle bu gruplardan daha iyi at olan Zavallı Çocuk'a geçilip ikinci kalıp arka gruba 7.5 boy fark atmıştı. Hemen hemen uzak ara geçtiği rakiplerini önde kuracağı temposunu koruyabilirse yine geçecektir. Bankom QUIN ABA.






2.Ayak: Son yarışında bu gruptan daha sert rakiplerle kendi grubunun atlarıyla koşup son 100'e kadar birinci giden KIZILŞAHİN'in uygun rakiplerini geçmesini bekliyorum. Bankom KIZILŞAHİN.







3.Ayak: Göz önüne çıkan ilk isim yarışın haklı favorisi ATASOY, çok iyi form tutan TAŞKIR ve bir türlü beklediğim yarışları yapamayan uyum sağlayacağı jokeyiyle ÇELİKKALKAN.







4.Ayak: 3 yarışının ikisini kazanma başarısı gösteren kaliteli kısrak VIOLIN SONATA, özellikle son koşusunda bu gruptan daha sert rakiplerle koştuğu yarışta kafayı alıp ben tek siz hepiniz dedi ve kazandı. Daha uygun rakipleri yanında idman pistindeki süper görüntüsüyle kazanmasını bekliyorum, bankom VIOLIN SONATA.








5.Ayak: İlk yarışını kazanıp ara veren, aradan sonra koştuğu ilk yarışında dün Tendürek Koşusu'nu kazanan İz Bırakan'ın 1.5 boy gerisinde yarış içinde yaşadığı onca olumsuzluklara rağmen dördüncü olan WIND BLAST favorim. Akgün'ün kazandığı yarışta virajı en gerilerde dönen beşinci kalan idman pistinde de güzel görünen MISTER HEART ve Valencia gibi kalite kısrağın kardeşi olan ara sonrası kumda iki yarış görüp hazır şekilde gelen ALLORA.







6.Ayak: Arap kısraklarının yarışında her an herşey olabilir. Biraz uygun rakipleri kıstıran CANIM ÇİĞDEM favorim. İdmanda ve padokta çok iyi gözüken bu görüntülerini yarışlarına yansıtamayan eküriler CAİZE-GÜZELÇOCUK, son yarışında kıpırdayan uzunda etkili koşması muhtemel TANGÖZE, her ne kadar formsuz olsa da jokey avantajıyla GÖZ AĞRISI, son zamanlarda kumda koşsada çimde de kötü koşmayan bomboş kilosuyla ŞERİFE ABLA ve Urfa'dan gelen sürpriz yapma potansiyelli FERDANE KIZ.










ŞABLONUM

1.Ayak: 10 QUIN ABA
2.Ayak: 3 KIZIL ŞAHİN
3.Ayak: 1, 7, 3
4.Ayak: 2 VIOLIN SONATA
5.Ayak: 12, 14, 9
6.Ayak: 3, 12, 2, 5, 7, 10

Tutar: 3.36 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder