23 Mart 2019 Cumartesi

23 Mart Sadettin Sarıkaya ADANA Tahminleri







Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.




Bir de ''sen ne yaparsan yap, kendini de yaksan ben sana destek olmam, yorumu okur çıkarım'' diyen gereksiz insanlar da var!
Allah'a havale ediyorum... 






ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 








1.Ayak: SONSAĞNAK: Uzun mesaferde Adana'nın nispeten başarılı kısraklarından Çifteli'nin yavrusu olan bu safkanın uzuna çıkmasını dört gözle bekliyordum. Son yarışında da kuponumda bulundurmuş olup dikkatlice yarışını izlediğimde starttan yarım boy geç çıkıp en gerilerde kalan viraj dönüldükten sonra önlere gelip kazanamayacağını anlayınca da jokeyi enseye basıp yarışı yedinci bitirmişti. Son yapmış olduğu galobunda Çakırali'yi rahat geçen, dil bağı ve uzun mesafenin artısıyla kazanma özürlü rakiplerini geçerek ilk ayaktan bombayı patlatmasını bekliyorum. Bankom SONSAĞNAK.







2.Ayak: Çok zorlu, kıran kırana geçecek olan yarışta İstanbul'da koşan 8 ay ara ardından Adana'da ki ilk yarışını müthiş koşan Down Town'un kardeşi LOST AMİGOS favorim. Daha 4 yaşında olmasına rağmen 3 kere el değiştiren iç kulvarı erken bulabilirse TATVAN BEYİ, bu mesaferde sonlarda güçlü sprintiyle neticeye ulaşabilen JAMES, çok süratli olup boş kilosuyla çıktığı gibi bitirebilecek olan ROTABELLİ, son yarışında jokeyinin çok kötü binmesiyle geri kalan kısa mesaeye rağmen DORTMUND son olarak kalitesine inandığım el değiştiren kısrak MAKSIMONNA.







3.Ayak: Önde boş kalacak olan ARROW ve formunun zirvesinde olan MALONES ikilisini yazıp rahat rahat izleyelim.







4.Ayak: Son yılların en vasat Tendürek koşusunda Adana çim pistinde aynı jokeyiyle 2de 2 yapan AKGÜN kendisine göre uygun rakiplerini geçmesi normal sonuç olur. Tek rakibi 2 yarıştır aşırı sinir stres yapıp kendini yarışa vermeyen, idman pistindeki sağlıklı görüntüsüyle MADENCİ olacağını düşünüyorum.







5.Ayak: Bu yarışın kaderini bence Mustafa Çiçek belirler. Gökyüzü 9 yarışının 7sini kazanmış ve bu 7 yarışında çokda üstüne giden olmamış kendi temposunu rahatlıkla kabul ettirmiş. Fakat bu yarışta Afrikaander ve Kemal Kurt ikilisi yarış başlar başlamaz ne olursa olsun liderliğe gideceğini düşünüyorum. Yani ya Çiçek her zamanki taktiği uygular tempo çok yükselir arkadan gelenlere gün doğar ya da 2 gidip A.A'e müsade eder. Benim senaryolarıma göre Gökyüzü koşmaz. Önde biraz boş kalabilirse AFRİKAANDER, forma giren UNZEN, sonlarda etkili gelen FAHRENHEİT...







6.Ayak: Yine çok zor olan yarışta son yarışını beğendiğim GAZINÇ, uzun süredir iyi koşan BİLGİNKADİR, her ne kadar istediği şartlar olmasa da BATINHAN, bu mesafelerde iyi koşan AÇIK KIRMIZI, formda isim ANADOLUKAN, son yarışını kazanan jokey avantajıyla ÖZKARA ve Adana'yı seven sonlarda güçlü gelebilen KALAYCIKAYA.





Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.






ADANA ŞABLONUM

1.Ayak: 7 SONSAĞNAK
2.Ayak: 5, 3, 6, 8, 12, 10
3.Ayak: 2, 1
4.Ayak: 1 / 7
5.Ayak: 1, 6, 3
6.Ayak: 8, 3, 6, 5, 10, 14, 15

Tutar: 35,28 TL

Herkese Bol Şanslar...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder