26 Mart 2019 Salı

26 Mart Kurtiniadis ADANA Tahminleri









Arkadaşlar, Dostlar, Değerli Takipçiler...

Sizlere ücretsiz bir şekilde en cazip isimleri bile önerip, sitemiz tahminlerinde fark yaratmaya devam ediyoruz. Sizler de bunları en ince ayrıntısına kadar görüyorsunuz.

Cazip olarak önerdiğim isimlerin kazanmasalar bile bir şekilde mücadele içerisinde olmaları, en kötü bir iki yarış sonra kazanmaları gibi takip listenizde de çok yararlı olabilecek isimleri sizlere önermekten asla çekinmediğimi de biliyorsunuz.


Bunca ince detayları hazırlarken, verdiğim emekte ciddi boyutlarda.
Emeğimize karşılık olarak sizlerden de herhangi bir ücret talep etmediğimizi de biliyorsunuz.
İstediğimiz sadece DESTEK için vaktinizden 2-3 saniye kadar ayırmanız.


Çünkü inanılmaz derecede ilgi gören tahminlerimizin yayınlandığı sitemizde, oldukça komik DESTEK rakamlarını görmek beni en fazla üzen konu.

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.









GÖLGEYELE: Bir kaç yarıştır takibimde olan bir isim. Bugün de denk rakipler arasında ilk kez çıkacak olduğu uzun mesafeye oldukça yatkın bir kan hattına mensup olmasından ötürü, çok etkili bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Son yarış galobunu da bugünkü jokeyi Ali Kaçmaz idaresinde 56,2  / 28 yaparken oldukça akışlı ve istekli bir görüntüye sahip olmasından ötürü, kilo avantajını lehine kullanarak, yükselen form durumuyla kazanabileceğini düşünüyorum. Favorimdir.

En ciddi rakip ağır sikletine rağmen tabii ki BİŞKEKHAN olacaktır. Son dönemde iyiden iyiye yükselen form grafiğiyle kazanabileceği rakipler arasında şansı bir hayli yüksek görünüyor. Mesafeye yatkın isim ÖZERMAN ve son koşusunda da sizlere önerdiğim, o gün için kazanabileceği koşudan ilginç işler yapan jokeyi nedeniyle kaybettiğine inandığım MEYDANOĞLU sürpriz şansına sahip gördüğüm isimdir. 






DIRECT WIN: İki koşudur sizlere önerdiğim, takibimizde olan bir safkan. Son koşusunda da ilk kez çıktığı uzun mesafeli yarışta koşuya iyi tempo vermiş, viraj üzerinde temposunu iyice arttırıp arka gruptan aldığı avansla düzlüe çıkmasına rağmen 200'e kadar mücadele içerisinde kalmıştı. Bu metrelerden sonra temposu düşünce jokeyi enseye basarak koşuyu kendi halinde tamamladı. Koşmayı öğrendikçe daha da iyi duruma geleceğini düşündüğüm safkan, özellikle bu yarış için yapmış olduğu son galobunda Pedrum ve EVERGRANDE ikilisi ile birlikte çalışmış, 37,5 / 25,2 derecesinde oldukça akışlı ve iki rakibine birden hakim olarak fotoyu oldukça diri geçişi ile form durumunda belirgin yükselmeler olduğunu belli etmişti. Bugün de denk maiden grupta, yükselen form durumuyla ilk birinciliğine uzanabilir. Favorimdir.

İlk rakip olarak gördüğü yarışı ardından bir müddet ara veren ve son yarış galobunda 800'ü 50 sonu 25 rahat yaparken akışlı görünen SPARK RACER'ı önereceğim. Son 6.lığında takip listeme eklediğim YAKUTHANIM, yükselen form grafiği ile LADY SNOW, ilk kez start alacak olsa da uzun galobunun sonları çok canlı olan LIFE IS A PARTY, dikkat çekici oirijini ile MEIN TRAUN sırasıyla şans verdiğim isimlerdir. 






LITTLE KING: Özellikle son iki koşusunu çok eksik olduğu kum pistte yaparak kondüsyonunu yükselten safkan, en büyük sıkıntısını pek fazla yaşamadı Startta haddinden fazla oturmayarak başladığı iki koşusunun da en önemli özelliğinin bu olduğuna inanıyorum. Startı biraz düzgün almaya başlamış görünüyor. Bugün de sevdiği çim pistte, uyumlu jokeyi idaresinde yarışacak. Son yarış galobunda da, 1200'ü 19 / 1000'i 04 ve sonu 25 yaparken çok iyi form durumuna ulaştığını belli etti. Bugün de özellikle süratli isimlerin fazla olması nedeniyle, tempo oldukça sevdiği seviyelere çıkacağından, sonlarda ciddi bir avantaj sağlayacağına inanıyorum. O bildiğimiz etkili düzlük sprintiyle kanatlanıp, kazanabilir. Favorimdir.

Koşuda kendisine önereceğim iki rakipten ilki etkili jokeyi idaresinde tekrardan sevdiği çim piste çıkan AGA OSMAN. İkincisi de tabii ki ORADINARIO olacaktır. 






LYUDMILA: Son koşusunda vermiş olduğu kısa ara ardından, ilk koşusu için uzun sayılabilecek mesafeden olumsuz etkilendiğini düşündüğüm kısrak bugün tekrardan sevdiği kısa mesafeye dönüyor. Özellikle yarışta ciddi süratli rakiplerinin olması, gidişat açısından kısrağın şansını bir hayli arttırmış durumda. Aradan önceki son koşusunda Akgün, Pastoral Senfoni ve Rex ardında elde etmiş olduğu 4.lüğü bu grup için oldukça yeterli bir performans olarak değerlendirilebilecek olan kısrak, müsait sikleti, lehine gidişat, sevdiği pist ve mesafede sonlarda yapacağı güçlü sprintiyle kazanabileceğine inandığım isimdir. Favorimdir.






KASALINA: Bugüne kadar koşmuş olduğu 4 koşusunda da elde etmiş olduğu neticeler ve dereceler bu gruptan bir hayli ön planda görünmesine neden olan ve eşkalini çok beğendiğim bir kısrak. İlk kez kaba kum pistte start alacak olsa da, kan hattı itibariyle oldukça yatkın bir isim olmasının yanında, Şubat ayından bu yana Adana'da dereceli işlerle bu yarışa hazırlanmış olmasından ötürü pekte sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Bana göre koşu içerisindeki tek rakibi jokeyi Ahmet Çelik'tir. Kusursuz bir biniş sergilemesi halinde, çok kolay kazanacağına inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.






BABA HANCI: Özellikle 2000 metre mesafeli son koşusunda müthiş bir performans sergileyip, uzak farkla kazanmış olduğu yarışında gerçekleştirdiği derece, tüm zamanlar içerisinde gerçekleştirilen en iyi dereceler listesinde rekor derecenin sadece 1 saniye gerisinde. Dolayısıyla safkan öyle bir forma ulaşmış ki, tek kelimeyle muazzam. Bugün de aynı form durumunu muhafaza ettiğini idmanlarında kanıtlayan safkan, uyumlu jokeyi idaresinde sevdiği pist ve mesafeye çıkıyor. Bugün ilk kez böylesine ciddi rakipler yanındai ilk kez önemli bir mücadeleye çıkacak olsa da, mevcut form durumu ve son koşusundaki genel görüntüsü itibariyle, bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...






MY TITANIUM: Bugün için oldukça güçlü ve erkek rakipler arasında yarışacak tek kısrak olsa da, çok ciddi bir gidişat ve kilo avantajını elinde bulunduruyor olmasından ötürü şansının yükseldiğine inanıyorum. Çok sayıda tempo yapacak ya da koşuyu ön tarafta kabullenecek isimlerin olmasından ötürü, tempo bir hayli yükselecektir. Koşunun 1000'den sonra çok daha süratleneceğine olan inancımdan ötürü, düzlük mücadelesinde diri olan ismin kazanacağını düşünüyorum. Hal böyle olunca gidişat avantajı yanında, 50kg gibi bir siklet avantajı da bulunan kısrak, yapacağı etkili düzlük sprintiyle, büyük bir sürprize imza atarak kazanabilir. Favorimdir.

Genel itibariyle zorlu bir koşu olmasından ötürü, favorimin beklediğim performansı sergilememesi durumunda 2 isim haricinde tüm safkanlara şans verilmesi gerektiğine inanıyorum. Sıralamam şablonumdadır. 







KIZGINAKREP: Son koşusunda Doruyiğit ve Bişkekhan ikilisine mağlup olup, 3.lük elde ettiği koşusunda çok iyi bir performans sergileyen safkan, ilk denemede başarısız sonuç alınan DB takısından, ikinci denemesinde olumlu sonuç almış gibi görünüyor. Bugün de sevdiği kısa mesafeli yarışta 1.kulvar avantajı ve 50kg gibi bomboş siklet avantajıyla bir hayli şanslı gördüğüm isimdir. Startla birlikte öne sert gelecek olan safkan, stili rakiplere rağmen, çıktığı gibi kazanabilir. Favorimdir.

En ciddi rakibinin SÜPER TURBO olmasını bekliyorum. Bir önceki koşusunu kazanırken, bugüne benzer bir gidişat altında yarışmıştı. Bugün çok daha etkili bir jokey idaresinde yarışacak olmasından ötürü şansının çok daha arttığını söylemek mümkün. Gruptan farklı kaliteleri olsa da, kum pistte biraz eksik olduğuna inandığım AZANT ve sorunlarla boğuşan ASTEROID koşuyu sağlama almak adına yazacağımız son isimlerdir.






İDEALİST: Aradan sonra eksik olduğu kum pistte bir yarış görüp, ikinci koşusunda çok sevdiği çim piste çıkınca, mükemmel bir performansla, son koşularıyla birlikte adeta sınıf değiştiren PİRSUS ardından elde etmiş olduğu ikincilik gayet başarılıydı. Bugün de yine sevdiği çim pistte, çok daha iyi form durumuna ulaşmış vaziyette ve uyumlu jokeyi idaresinde start alacak. Kazanması normal sonuç olacaktır. Favorimdir.

Son koşusunda jokeyinin ilginç işler yapıp safkanda sorun varmış izlenimi uyandıran hareketleri neticesinde enseye basan, ama yapmış olduğu son galobunda 42,9 / 27,7 derecesini kolaylıkla gerçekleştirip herhangi bir sorun sahibi olmadığını kanıtlayan BUDUNALP ilk rakip olarak önereceğim isimdir. Kum pistteki koşularında ne denli eksik olduğunu Dilbergülün'den fark yiyip, Aşk ve Gül, Zormüzeyyen gibi kendisiyle alakası olmayan isimlere geçilirken içler acısı görüntü sergileyen BİRKASIM bugün sevdiği pist ve mesafede bambaşka bir performansla kazanabileceğini düşündüğüm son isimdir.








DESTEK gösterip, yanımızda duran herkese Teşekkür Ederiz...










GENİŞ 1.ALTILI ŞABLONUM

4-GÖLGEYELE / 1,2,6
1-DIRECT WIN / 9,11,2,3,5
7-LITTLE KING / 6,2
8-LYUDMILA / 10,5,1,2,3,6,7
4-KASALINA / 2,7
3-BABAHANCI

Tutar:120,96 TL


NORMAL 1.ALTILI ŞABLONUM

4-GÖLGEYELE / 1,2,6
1-DIRECT WIN / 9,11,2,3,5
7-LITTLE KING / 6,2
8-LYUDMILA / 10,5,1,2,3,6,7
4-KASALINA
3-BABAHANCI

Tutar: 40,32 TL


GENİŞ 2.ALTILI ŞABLONUM

8-LYUDMILA / 10,5,1,2,3,6,7
4-KASALINA / 2,7
3-BABAHANCI
8-MY TITANIUM / 2,5,4,3,6,7
12-KIZGINAKREP / 6,4,3
3-İDEALİST / 2,8

Tutar:141,12 TL


NORMAL 2.ALTILI ŞABLONUM

8-LYUDMILA / 10,5,1,2,3,6,7
4-KASALINA
3-BABAHANCI
8-MY TITANIUM / 2,5,4,3,6,7
12-KIZGINAKREP / 6,4,3
3-İDEALİST / 2,8

Tutar: 47,04 TL


Herkese Bol Şanslar Dilerim...



36 yorum:

  1. Emek veriyor zaman harciyor ve bizlerle paylaşiyosunuz hakkinizi helal edin

    YanıtlaSil
  2. Dünbursada beştekaldık son ayak favoriyi yazmadık bugün inşalla sizin sayanizde şanssılımı kırmak istiyoru size başarı diliyorum

    YanıtlaSil
  3. Emeğine yüreğine sağlık olsun

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler,,,emeğimize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Bu yorumlarını niye geç atayorsunuz

    YanıtlaSil
  6. EMEK VAR ÇABA VAR HAKKINIZI HELAL EDİN

    YanıtlaSil
  7. Dünkü yorumlar her zaman ki gibi çok faydalıydı, teşekkürler, iyi çalışmalar...

    YanıtlaSil
  8. Cok tesekkur ederiz emeginize saglik

    YanıtlaSil
  9. Emeğine sağlık üstat..

    YanıtlaSil
  10. Dostum, yorumdan başka nasıl destek verebiliriz, paylaşırsan sevinirim, elimizden geleni yapalım

    YanıtlaSil
  11. Emeğine sağlık kolay gelsin

    YanıtlaSil
  12. Emeyine salık teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  13. Elinde yüreğin gibi temiz abicim

    YanıtlaSil
  14. Emeginize yüreğinize sağlık

    YanıtlaSil
  15. Yorumlarınızı erken verebilir seniz iyi olur ,cunku iş başlama saati geldiğinde oynayamiyorum

    YanıtlaSil
  16. Cazip tekler veriyosunuz.başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  17. dun bursada ilk ayakta 7 yi tek attim ganyadanda 7 ye bagiran tek bendim acayip keyifli bir duygu 😊 emeginize saglik kardesim.

    YanıtlaSil
  18. Bursa yorumlarınız için teşekkürler yanilm adınız yaniltmadiniz

    YanıtlaSil
  19. Emeğinize sağlık üstad allah yoklugunuzu göstermesin teşekkürler paylaşımlarınız için

    YanıtlaSil
  20. TŞKLER emeklerinize sağlık kardeş

    YanıtlaSil
  21. Yorum ve emekleriniz icin sonsuz tesekkurler.... Umarım tüm takipciler bişeyler alsın bugün...

    YanıtlaSil
  22. Emeğinize

    sağlık çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  23. Tüm ekibin emeğine yüreğine kalemine sağlık tşkler ustam bol şanslar herkese

    YanıtlaSil
  24. Helal olsun emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  25. Emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  26. Eline emegine yuregine saglık

    YanıtlaSil
  27. Ustam eline diline kalemine emeğine sağlık.sayende yine altımızdan nasibimizi aldik..umarım emeklerinin karşılığını her zaman alırsın..tesekkurler

    YanıtlaSil
  28. Üstad çok teşkkürler, emeğine sağlık

    YanıtlaSil