23 Mart 2019 Cumartesi

23 Mart Sadettin Sarıkaya İSTANBUL Tahminleri



2 GÜN ÜST ÜSTE,

PERŞEMBE İZMİR 3,892 TL

CUMA KOCAELİ 206 TL
CUMA İZMİR 114 TL

Kazandırmanın müthiş keyfiyle yolumuza devam ediyoruz.



Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.



Ayrıca; 
Bu tarzda planlı yayın yapmama kızan takipçilerim var.

Ancak bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.




Bir de ''sen ne yaparsan yap, kendini de yaksan ben sana destek olmam, yorumu okur çıkarım'' diyen gereksiz insanlar da var!
Allah'a havale ediyorum...


YETERLİ DESTEĞİ GÖREMİYORUZ, GÖREMEDİĞİMİZ İÇİN DE BEKLENTİ İÇERİSİNDE OLMAMIZ DOĞAL. YAPILAN HAKARETLER DE ORTADA! HEM DE BAŞARILIYKEN !!!








ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 













1.Ayak: Sezonu kazanarak kapatan 5 ay ara sonrası ilk yarışında jokeyi Akın Sözen'in çok yumuşak binip sadece 1 kamçı kullanarak bugünkü rakibi Daloğlu'na boyun farkıyla geçilen KARAGÜL BEYİ, bomboş kilosu, iyi uyum sağlayacağı jokeyi, idman pistindeki muazzam görüntüsüyle yarışı kazanabilir alternatif tekimdir.





2.Ayak: Kurtiniadis'in kardeşi olan LUPO UNO, yeterli hazırlıkları ve şampiyon jokeyiyle favorim. Tek rakibi ilk yarışında dışarlardan dışarlardan dolanan mesafenin uzaması lehine olacak olan BALDEMAR.





3.Ayak: Gruptan üst seviyede olan KIZIL TÜY - LEAD SOLDİER ikilisinin mücadelesi kazananı belirler.





4.Ayak: Son 4 yarışında 2 ikinciliği 1 üçünclüğü ve 1 kez de birinciliği bulunan Çelikman, vasat rakipleri yanında önde oluşturacağı rölanti tempoyla direnip kazanmasını bekliyorum. Bankom ÇELİKMAN.






5.Ayak: Her ne kadar yıkmak için rakip arasam da çok çok uygun rakipleri yanında artık kazanması gereken CANGÜVEN şampiyon jokeyiyle bankom.





6.Ayak: Sea The Moon'un ülkemizde koşacak olan ilk ve tek tayı olan EXPLOSIVE STAR yeterli hazırlıkları ve idman pistinde Crimian Wind ile yaptığı işinde çok iyi gözüken safkan ilk yarışını kazanarak gözünü yükseklere dikeceğini düşünüyorum. Bankom EXPLOSIVE STAR.




Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.








İSTANBUL ŞABLONUM

1.Ayak: 5 KARAGÜL BEYİ / 1, 2, 3, 4, 6, 7
2.Ayak: 10, 1
3.Ayak: 6, 7
4.Ayak: 2 ÇELİKMAN
5.Ayak: 1 CANGÜVEN
6.Ayak: 7 EXPLOSIVE STAR

Bol Şanslar...


1 yorum: