30 Mart 2019 Cumartesi

30 Mart Sadettin Sarıkaya İSTANBUL Tahminleri




1.Ayak: Günün en zor yarışlarından biri. İstikrarlı yarışlar yapan formda aprantisiyle SIRILSIKLAM, son yarışını ölçü almadığım çok geri planda kalmış olan idman pistindeki güzel görüntüsüyle ELVERMEZ, İstanbul'da ki ilk yarışını kolay kazanan BAĞLAM ve çok sürpriz olacaksa da İzmir'de ki yarışları kötü olsa da güzel görüntüsüyle dikkatımı çeken ESENKIR, bomboş kilosuyla ÖZDOĞA.






2.Ayak: İlk kez koşacak olsa da güzel orjiniyle ÇEŞANLIKIZ, son yarışında sert rakibe çarpılan PANCAKE ikilisinin yeterli olacağını düşünüyorum.





3.Ayak: Run And Win'in eski gücünde olmadığı, Kaynarca ve Crimian Wind'in bu grubu geçecek kalibrede olmadıklarını düşünüyorum. 2 yarış önce kıran kırana geçen mücadeleden BEYAZID galip çıkmış MY BILLIONAIRE ikinci olmuştu rövanş niteliğinde ki bu yarışta form tutmaya çalışan bu gruptan eksik at olmayan SINCLER ve bir gömlek alt sınıf olsa da son yarışlarını çok iyi koşan önde bomboş kalabilecek tempo yarışlarının üstadı Sadettin Boyraz idaresinde ki YAĞIZINOĞLU.






4.Ayak: Üst sınıf bir at olan BIG BROWN'un startla alacağı liderliği kimseye bırakmayıp kazanmasını bekliyorum. Bankom BIG BROWN.






5.Ayak: Startla liderliği alıp bitirmeye çalışacak olan SAHİPBEY mesafe biraz daha kısa olsa bankom olacaktı. Son metrelerde sallanması durumunda REİSOĞLU - CANKURTBEY - DALİCİM üçlüsünü de yazıp rahat rahat izleme tarafındayım. (Sahibey yarıştan çıkarsa ortalık iyice karışır, Rışvanoğlu harici hepsi yapmakta fayda var)






 6.Ayak: Artık iyice pişen kazanma kıvamına gelen ZEHTER ve ilk yarışını gayet iyi koşan İŞARET arasında birincilik mücadelesi bekliyorum.









ŞABLONUM

1.Ayak: 2, 5, 4, 10, 12
2.Ayak: 3, 10
3.Ayak: 4, 2, 3, 1
4.Ayak: 1 BIG BROWN
5.Ayak: 3, 1, 5, 7 / 2, 4
6.Ayak: 13, 7




1 yorum: