22 Mart 2019 Cuma

22 Mart Sadettin Sarıkaya KOCAELİ Tahminleri








Merhaba sevgili dostlar.

Tek beklentimiz her daim olduğu gibi sadece DESTEKLERİNİZLE devam etmek olduğunu biliyorsunuz.

Bu yönde de küçük bir açıklama yapmak istiyorum.




Bizlere hak verirsiniz ki ciddi emek ve zaman harcayıp hazırladığım tahminlerime verilen emeğin karşılığını görmemek en büyük üzüntüm. Ücretsiz bir şekilde tahminlerimizi sunuyoruz ve istediğimiz sadece sizlerin DESTEK olması. 2 saniyelik bir işlemle, keyifle okuyacağınız tahminlere gün içerisinde ulaşmanız ne sizler açısından büyük külfet, ne de benim için yaptığım bu planlı yayın kötü bir iş. Sizlerden para, aidat, ücret vs. gibi maddi yönden bir talebim yok.


Bu şekilde en azından yanımda kimlerin, ne kadarlık bir çoğunluğun olduğunu görmek adına gerçekten oldukça iyi bir veri.

ARKADAŞLAR NE SÖYLESEK OLMUYOR. LÜTFEN BİRAZ ÖZVERİ ve DESTEK... 
ÇOK ZOR DEĞİL YA İNANIN! 









1.Ayak: İlk bakışta direk Coral Rose, Buzzer Beater ikilisini eledim. Larvotto ve Beşyüzyirmi'nin liderlik için kapışacağı yarışta bu ikilinin hemen arkasına yatacak olan güzel form tutan RHYTHM CHOREORAP bomboş kilosu ve uyum sağladığı jokeyiykle göz önüne çıkıyor. Tek sıkıntısı mesafenin kısalması, 1700-1800 metre olsa banko olurdu yine de kazanabilir ama ben riski almayacağım. Kocaeli'de KV6 birinciliği bulunan SON OF UTOPIA, son yarışında startta kalınca etkisiz kalan BEŞYÜZYİRMİ birbirlerini bitirmezlerse LARVOTTO'yu da yazıp garantiye alalım.






2.Ayak: Aradan önceki yarışında kazanıra giren Uçanok arkasında üçüncü olan 3 ay ara sonrası yarış gören CEYLİNİM iyi jokeyi ve formda ekibinin artısıyla kazanabilir. Uygun grubu kıstıran kazanması muhtemel QUEEN LEONESSA, çıkış yapmasını beklediğim hafif kilosuyla KARABİBERİM.







3.Ayak: Yakup Baba harici hepsi yazarak garantiye alalım. 






4.Ayak: Önde bomboş kalacak olan HARUNHAN en şanslı isim. Tek rakibi yetenekli aprantisiyle güzel form tutan ANDIAMO.






5.Ayak: Son koşusunda Fatih Ağa'yı geçen ( Fatih Ağa 2 gün önce Taykut'u geçmişti) ÖZEKAN çok çok uygun grupta kaza bela olmazsa kazanmasını bekliyorum bankom.







6.Ayak: Aradan iyi dönmesini beklediğim Kaizbert temsilcisi RUSDAMAT favorim. Daha iyi atlarla koşup iyi neticeler alan NİNOŞUNOĞLU, yine grubun iyi atlarından olan ÖZİLHAN son olarak UÇANBİLGİN.








Sitemiz özelinde reklam engelleyici programlar kullanmayarak, bizlere DESTEK olan herkese teşekkür ederiz.










KOCAELİ ŞABLONUM

1.Ayak: 6 / 4, 2, 3
2.Ayak: 5, 3, 6
3.Ayak: 1, 2, 3, 5
4.Ayak: 3, 1
5.Ayak: 1 ÖZEKAN
6.Ayak: 7, 1, 4, 2

Tutar: 26.88 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder