10 Nisan 2019 Çarşamba

10 Nisan Sadettin Sarıkaya İSTANBUL Tahminleri








1.Ayak: Son yarışında tam viraj dönüldükten sonra sıkışsa da çok güçlü bir at olduğunu ispatlayıp zorlanmadan kazanan KING OF TATVAN el değiştirmiş ve 5 aylık aranın ardından sezonu açacak olan bu safkan şampiyon jokeyiyle favorim. Son yarışında eskisi gibi iyi koşmasa da bu tarz gruplarda her zaman iş yapabilecek kalitede olan KIZIL TÜY, son yarışında startta takılıp 2. olan Adana'dan gelen gücünün sınırı ölçülecek olan BRUCE WAYNE son olarak son yarışını kazanan orta mesafelerde daha etkili koşan RUBUCO yazıp sağlama alalım.







2.Ayak: Vasat safkanların sürekli birbirlerini geçtikleri yarışta son koşusunda hemen hemen aynı atları geçen BABASELVER, son yarışını eksik koşsa da ondan önceki yarışında İstanbul'da uzak kazanan OĞLUMVOLKAN, Müslüm Çelik'in daha önce de defalarca binmesiyle atı tanıma avantajıyla BAWEPİR, bomboş kilosuyla ASLANSÜTÜ, yarış gören uzun mesafelerde daha farklı koşan ALSANCAKLI ve son İstanbul macerasında Hışman Çizik'in kendi hatasıyla kaybettiği yarışın telafisini yapabilecek olan VİKONYA.







3.Ayak: Çok zor bir yarış bana göre. İlk bakışta performansları bu gruba yetmeyecek olan Ashoka,Honorable,Derin Diyar, Mıss Serıtana isimli safkanları eliyorum. Fakat devamında zorluk ortaya çıkıyor. 1200 mesafeli yarışta Neyzen-Bavo Brao-Erdemirci-Honorable-Miss Serinata gibi ayağına çabuk süratli isimler var. Geriden sprint atabilecek isimlerden The Power'ın da 98 günlük arası, ağır kilosu ve eksik işlerle yarışa girecek olması, Kayı Ovası için de mesafenin kısa olması STRATA'yı ön plana çıkarsa da yarışta galip geleni bulmak oldukça zor. Mümkün olduğunca fazla at yazılmasında fayda var.








4.Ayak: Eclipse, Rengül, Sanay, Beyza Sultan dörtlüsünün güçlerinin bu gruba yetmeyeceğini, Varlık'nın uzunlarının kısaları kadar iyi olmadığını, Derin Sultan'ın kısa ve orta mesafelerde daha iyi koştuğunu ve kısa sprinti olduğunu bu tarz yarışları sevmediğini, Sanberk'in de ağır kilosu ve kazanma konusunda güçlük çektiğini ancak çok uygun gruplarda kazanbileceğini bu yarışta da tabelade kendine mutlaka yer bulup ancak kazanamayacağını düşündüğüm için geçtiğimiz yıllarda bu gruptan çok çok iyi yarışlar yapan kendisini tanıyan jokeyiyle üstündeki ölü toprağını atmasını beklediğim AMANKAYA favorim. Tek rakibinin bu tarz yarışları iyi koşan bire bir mücadeleye kalırsa inatçılığını konuşturup kaybetmeyen ÖNCÜPINAR olmasını bekliyorum.








5.Ayak: Çok iyi form tutan ağır kilosuna aldırmadan çatır çatır yarış kazanan ÇEKO DAYI, son yarışında kesinlikle kısa mesafeden etkilendiğini düşündüğüm bomboş kilosuyla bariyer dibini bulabilirse çok iyi koşmasını beklediğim AYBARS, ara sonrası yarış gören usta pilotuyla KAYNARCA ve son olarak kazandığı yarış sonrasında son koşusunda Cosmıc Dancer-Iskra-Şeker Hanım üçlüsünün diplerinde dördüncü kalan idman pistinde harika gözüken RİVER GİRL.









6.Ayak: İzmir'de koştuğu yarışlar bu gruba yetecek olan UĞANBİKE ve tatminkar yarışlar yapan 44 günlük arada düzenli idmanda olan Bursa'dan iyi hazırlanıp gelen BAĞRIYANIK ikilisiyle zorlu programı noktalayalım.









Merhaba...




Malumunuz DESTEK konusunda müzdaribiz.


Ben yanımda duran, DESTEK tıklamalarıyla ilerlememi isteyen Takipçilerimin DESTEKLERİYLE yoluma devam etmek istiyorum.

ÜCRETSİZ bir şekilde devam ettiğim bu oluşumda sizlerden istediğim sadece 5 saniyenizi ayıracağınız bir DESTEK TIKLAMASI...

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Biraz daha özveri ile yaklaşıp, yanımda durup DESTEK OLMAKTAN ERİNMEZSENİZ, bundan sonraki dönemde de sizlerle ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE yürüme şansımız olacak....











ŞABLONUM

1.Ayak: 6, 1, 2, 4
2.Ayak: 7, 2, 9, 10, 3, 4
3.Ayak: 4 / 1, 2, 3, 5, 6
4.Ayak: 7, 5
5.Ayak: 1, 7, 3, 6
6.Ayak: 12, 1

Tutar: 161.28 TL


1 yorum: