13 Nisan 2019 Cumartesi

13 Nisan Kurtiniadis ADANA Tahminleri






Yedili plase için önde boş kalması muhtemel VASILY'nin ikiliden düşmeyeceği kanaatindeyim. Değerlendirilebilir.





ALICIKUŞ: Gruptaki tek kısrak olsa da, bu pist ve mesafede, derece olarak rakiplerinden bir hayli ön planda görünen bir isim. Koşunun tempolu ya da rölanti şekilde koşulmasının bu kısrak için pek sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ön tarafa yakın komnumlanıp, düzlük başında alacak olduğu liderlikle rakiplerine direnip kazanan isim olmasını bekliyorum. Favorimdir.

En yakın rakip olarak gördüğüm isim önde boş kalması muhtemel ve mükemmel form durumuna sahip NEŞVAN'ı görüyorum. Sonlarda devreye girebilecek BİŞKEKHAN'ı da yazarak, bu koşuyu geçebileceğimize inanıyorum. 





LOKOMOTİF: Son dönemde inişli çıkışlı performanslar sergileyip, uzun süredir de birincilik elde edemeyen safkan, son koşusunda da sizlere önermiş olduğum bir isimdi. Virajı grubun sonunda dönüp, çok ağır pist koşullarında pistin de en ağır yerini tercihlemiş olmasına rağmen, çok etkili ve uzun bir düzlük sprinti yaparak dikkatimi çeken bir performans sergilerken, kazanan YIRTLAZ'ı saymazsak, arka grup içerisinde yakın ara 4.olup, en diri görünen isimdi. Bugün de kalabalık ve denk grupta, sevdiği uzun mesafede, yükselen form durumu ile yarışacak olmasından ötürü, ön taraftan fazlaca kopmaması durumunda kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

En ciddi rakibinin yarışın biraz tempolu geçmesi durumunda GÖKKURT olacağı kanaatindeyim. Her ne kaddar mesafe sıkıntısı olan bir isim olarak görünse de koşu tempoları istediği seviylere çıkınca, düzlükte müthiş sprint yapabilen bir isim. Değerlendirilmelidir. Kazandığı yarışta olduğu gibi üstüne gidecek bir babayiğit çıkmazsa, beyaz bayrak ayna yapabilecek olan DOMANİÇ, vermiş olduğu 1 aylık arada gerçekleştirdiği çalışmalarında büyük bir değişim gösteren SİNGAPORE PRENSİ, bir önceki ikinciliği gayet başarılı olan ZİRVE TAY ve startta haddinden fazla oyalanmaması durumunda sonlarda devreye girmesini beklediğim BABADAĞINOĞLU sırasıyla şans vermiş olduğum isimlerdir. 






BABA HANCI: Son koşusunda BANKO olarak önerdiğim klas safkan hakkında şöyle bir yorumda bulunmuştum:


BABA HANCI: Özellikle 2000 metre mesafeli son koşusunda müthiş bir performans sergileyip, uzak farkla kazanmış olduğu yarışında gerçekleştirdiği derece, tüm zamanlar içerisinde gerçekleştirilen en iyi dereceler listesinde rekor derecenin sadece 1 saniye gerisinde. Dolayısıyla safkan öyle bir forma ulaşmış ki, tek kelimeyle muazzam. Bugün de aynı form durumunu muhafaza ettiğini idmanlarında kanıtlayan safkan, uyumlu jokeyi idaresinde sevdiği pist ve mesafeye çıkıyor. Bugün ilk kez böylesine ciddi rakipler yanındai ilk kez önemli bir mücadeleye çıkacak olsa da, mevcut form durumu ve son koşusundaki genel görüntüsü itibariyle, bir kez daha kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...

Nitekim müthiş bir performans sergileyerek kazanmayı başaran safkan, bu tarz gruplarda tempo, gidişat vs. bakmaksızın seri birinciliklere devam edecek bir görüntüye sahipti. Gücünün sınırlarını henüz bilmiyoruz. Özellikle uzayan mesafelerde üst gruplarda bile başarı sağlayacağına olan inancım da yüksek. Bir kez daha kazanacaktır. GÜNÜN BANKOSU olarak öneriyorum.






MISTER RAIN: Özellikle bu tarz kısa ve orta mesafeli koşularda, önde boş kalabileceği şartlar oluştuğunda ekstra performanslar sergileyebilen bir safkan. Son koşusunda ise çamur pist koşullarında son viraj üzerine iyice yükselttiği tempo ile düzlüğe lider çıkıp, pistin ağır kısmına yapışmasına rağmen çok iyi tempolara çıktığı yarışı, bu güne kadar 1400 metrede çıktığı yarışların en iyi derecesini yaparak kazanmayı başarmıştı. Safkanın form durumu çok iyi seviyeye getirilmiş olacak ki, böylesine ağır pist koşullarında çok iyi bir performansa imza atmayı başardı. Bugün de önde bomboş kalabileceği bir grupta lehine pist ve mesafede yarışacak. Son koşusuna benzer bir taktiği benimseyeceğini düşündüğüm MISTER RAIN starttan çıktığı gibi kazanmasını beklediğim isimdir. Alternatif tek adayımdır.

Koşu içerisindeki ilk rakibinin tempo kendisine biraz düşük gelebilecek olsa da, ön gruba biraz daha yakın sürülmesi durumunda düzlükte güç farkını da kanıtlayacağı etkili düzlük sprintiyle SPARTACUS olmasını bekliyorum. Son iki koşusuyla birlikte tekrar yükselişe geçen form durumuyla ANKA kendisine şans yaratmasını beklediğim diğer isim olacaktır. Sert gruptaki son koşusunu gücü nispetinde koşup 4.lük elde eden ZAFER MEYDANI bugün için kendi grubunda şanslı olmasını beklediğim son isimdir. 






TİPİTİP: Son koşusunda şanssız bir şekilde start çıkışında öne doğru yaptığı hamle neticesinde jokeyini düşürüp derecesiz kalan safkanın mevcut form durumu tek kelimeyle muazzam. Son yarış galobunu da 36,8 / 24,4 yaparken çok iyi görünen safkan, etkili jokeyi idaresinde, kulvar avantajını da elinde bulunduruyor olmasından dolayı çıktığı gibi kazanabileceğine, öne çıkmak için ısrar edecek bir rakibi olması durumunda da 2-3 gidip yine kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.

Son koşularında eksik olduğu kum pistte KV, Açık ve Grup koşularda iyi rakiplere karşı mücadele edince etkisiz performanslar sergilemiş olsa da, sevdiği çim piste çıkacak olan OGEY uzun süredir kendisi ile idman yapan jokeyi ile yarışa katılacak olmasından ötürü de çok etkili bir performans sergileyebileceğine inandığım diğer isimdir. Müsait rakipler yanında HAWKING, idman durumunu çok beğendiğim MY INFINITY şanslı gördüğüm son isimdir. 






MERCANGÖZLÜM: Özellikle son iki koşu performansı bu grubu geride bırakmak için gayet yeterli olarak görünüyor. Etkili jokeyi idaresinde kazanması benim için normal sonuç olacaktır. Alternatif tek adayımdır.

En yakın rakip olarak aradan sonra iki koşu görüp istediği neticelere ulaşamayan ancak son idmanlarında değişim içinde olduğunu gözlemlediğim ve DB takı ilavesinin olumlu yansıyacağına inandığım SALKIM HANIM'ı görüyorum. Sonrasında GÖKBİRCE, son koşuları olumlu olan TOŞURABLA, Adana pistine uyumlu olduğunu düşündüğüm ÇİLELİKIZ ve son ikinciliği olumlu olan BİNDALLIM sırasıyla şans verdiğim isimlerdir.






Malumunuz DESTEK konusunda müzdaribiz. Ben yanımda duran, DESTEK tıklamalarıyla ilerlememi isteyen Takipçilerimin DESTEKLERİYLE yoluma devam etmek istiyorum.

ÜCRETSİZ bir şekilde devam ettiğim bu oluşumda sizlerden istediğim sadece 5 saniyenizi ayıracağınız bir DESTEK TIKLAMASI...

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Biraz daha özveri ile yaklaşıp, yanımda durup DESTEK OLMAKTAN ERİNMEZSENİZ, bundan sonraki dönemde de sizlerle ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE yürüme şansımız olacak....





Ben sizlerden çok külfetli bir çaba istemiyorum. 
2 saniyenizi ayırarak destek olun, hepsi bu.








İSTANBUL TAHMİNLERİM SİZLERDEN GELECEK DESTEK DOĞRULTUSUNDA YAYINLANACAKTIR. ZATEN ÇOK AZ SAYIDA DESTEK ALIYORUZ, BUGÜN DE AYNI ŞEKİLDE ÇOK DÜŞÜK BİR DESTEK SAYISI GELECEKSE, İSTANBUL TAHMİNİ YAYINLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. TEŞEKKÜRLER.

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

2-ALICIKUŞ / 4,3
8-LOKOMOTİF / 4,3,9,12,13
1-BABA HANCI
5-MISTER RAIN / 1,2,3
3-TİPİTİP / 8,1,7
9-MERCANGÖZLÜM / 11,7,12,4,3

Tutar: 120,96 TL

Bol Şanslar... 

18 yorum:

  1. Emeğine yüreğine sağlık kardeşim bol şanslar

    YanıtlaSil
  2. Emeklerine saglık kaptan herkese BOLŞANSLAR

    YanıtlaSil
  3. Üstadım en az 10 tıklama yaptim,hadi kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Güzel yorumların icin tesekkür ederim başarılarin devamını dilerim

    YanıtlaSil
  5. Emeğine yüreğine sağlı

    YanıtlaSil
  6. Emeklerine saglık TŞKLER kaptan

    YanıtlaSil
  7. Her gün her daim burdayız kardeş emin ol

    YanıtlaSil