7 Nisan 2019 Pazar

7 Nisan Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri










1.Ayak: İlk yarışında Şart1 e deklare olup starta girmeyince yarıştan çıkartılan, bir hafta sonra koştuğu maiden yarışta Mc Tamer-Ursula arkasında güzel bir üçüncülük elde eden TWIST LADY mesafenin uzaması ve kaliteli jokeyiyle favorim. Uzuna çıktığı son yarışında sert gruptaki altıncılığı dikkat çekici olan her ne kadar çimde daha iyi koşsa da uygun grupta koşacak olan DEĞERLİ güzel fiziğiyle kuponlara yazılmalıdır. Son olarak tatminkar yarışlar yapan 49 günlük ara sonrası koşacak olan BRAVE ACTRESS.






2.Ayak: Sondan bir önceki yarışında hemen hemen aynı grubu çok da zorlanmadan geçen YÜCEDAĞ, son yarışında Bursa'da uzak kazanan ELLİBEŞ, iyi koşup bir türlü kazanamasa da uygun grupta şeytanın bacağını kırabilecek CUKKA, son yarışında kıpırdayan düzeldiğinin sinyallerini veren HASPOLAT ve yüksek bir fiyata satın alınsa da beklentileri karşılayamayan henüz maiden olsa da patlama yapabilecek GALİÇYA.






3.Ayak: 1.5 aylık aranın ardından Kocaeli'de açılışı kazanarak yaptıktan 5 gün sonra Bursa'da seriye devam eden GÜMBÜRGÜMBÜR şimdi ise 4 günlük arayla İzmir'de koşacak. 9 yaşındaki bir at için bu kadar sık ve şehir değiştirerek koşmak sıkıntı yaratabilir. Kendi gibi koşarsa tabii ki GÜMBÜRGÜMBÜR bu grubu geçer fakat eksik koşması durumunda son yarışında 1.5 ay ara sonrası sadece 1 galopla koşan ve ikinci olan 6 yarıştır ikiliden düşmeyen KUTLUERİNOĞLU devreye girer.







4.Ayak: Bu gruptan farklı seviyede olduğunu düşündüğüm OVER CLOUDS, son 3 yarışını muazzam koşup kazanmıştı. Bugün yine kazanmasını bekliyorum, bankom OVER CLOUDS.






5.Ayak: Önde kaçak at olmadığı zaman Strabon-Çınar Bey- Urla Zamanı üçlüsüde kendi tempolarını koyup koşan isimler. üçünün de aynı yarışta olmaları biraz kafa karıştırıcı olsa da ben Urla Zamanı'nın liderliğinde geçilmesini bekliyorum. Müthiş form durumuyla STRABON'dan yine güzel bir yarış bekliyorum favorim. Önde biraz boş kalabilirse sonlarınıda getiren iyi uyum sağladığı aprantisiyle URLA ZAMANI ve verdiği ara sonrası her yarışı öncekinden daha iyi olan bomboş kilosu ve sonunda uzun mesafeyi bulan KADERİN OĞLU.






6.Ayak: Yarış hayatının en fit dönemini geçiren KARAMIH, bu gruptan çok daha iyi rakiplerle koşmuş eksik olduğu kum pistte bile başarı göstermiş bir isim olan safkanın sevdiği çim pistte uygun rakiplerini geçmesini bekliyorum. Bankom KARAMIH.















Ben yanımda duran, DESTEK tıklamalarıyla ilerlememi isteyen Takipçilerimin DESTEKLERİYLE yoluma devam etmek istiyorum.

ÜCRETSİZ bir şekilde devam ettiğim bu oluşumda sizlerden istediğim sadece 5 saniyenizi ayıracağınız bir DESTEK TIKLAMASI...

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Biraz daha özveri ile yaklaşıp, yanımda durursanız, bundan sonraki dönemde de sizlerle ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE yürüme şansımız olacak....




Hem yanımızda olanı göreceğiz, hem de bizlere destek olup tahminlerimizi görmek isteyeni. 
İyi niyetliyle, kötü niyetliyi bir nevi ayıracağız. 

Herkese bol şanslar...


BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.












ŞABLONUM

1.Ayak: 10, 4, 3
2.Ayak: 3, 2, 8, 11, 4
3.Ayak: 3, 4
4.Ayak: 3 OVER CLOUDS
5.Ayak: 1, 3, 10
6.Ayak: 1 KARAMIH

Tutar: 6.30 TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder