2 Nisan 2019 Salı

2 Nisan Sadettin Sarıkaya ADANA Tahminleri






1.Ayak: Günün ilk ayağı, bölünen maidenin ilk yarışında 20ye yakın yarış koşmuş vasat safkanların mücadelesinde uzun mesafe ve çim pisti bulan Adana'nın başarılı jokeylerinden Ali Kaçmaz idaresinde yarışacak olan GÖKBİRCE favorim. Son yarışlarında kıpırdayan SEVMURAT, Montego'nun kardeşi olan istenilen yarışları bir türlü yapamayan en hafif kilolu kısrak MİNORKA, maidenden bir türlü çıkamasalarda DİREKTÖR-ÇELİKKARDEŞLER ve son olarak POZANTI yazıp zorlu ayağı geçelim.








2.Ayak: Son 3 yarışında Beceriklihan ve Akdeniz Derbisi favorilerinden Oğlum Berat arkasında üçüncülükler elde eden ROYAL AVŞAR, 44 günlük ara sonrası çok çok uygun rakiplerle yarışacak. Son yaptığı galobunda da Dortmund'un yanında çok rahat gözüken ROYAL AVŞAR'ın zor gözüken programda sığınıcağım limandır, bankom ROYAL AVŞAR.








3.Ayak: Uzun ara sonrası ilk yarışlarını koşacak olan Şenhan-Ser Cariye ve bu grubu geçebilecek düzeyde olmayan Dünür-Biturbo isimli safkanların kazanamayacaklarını düşünüyorum. 2 yarıştır kazanan DORU YİĞİT favori olmayı hakkediyor fakat mesafenin kısalması bende soru işareti yarattı. Bu sebepten son yarışında Ateşbibi Dede Seydo arkası üçüncülüğü güzel olan ZÜBEYİR, bomboş kilosuyla ÖZGENAĞA ve iyi bir dinçlikte dönebilecek güzel jokeyiyle boş isim olmayan İNCİFAR yazıp sağlama almakta fayda var.








4.Ayak: Maidenden biraz geç çıkmış olsa da rahat kazanan PURO, ilk yarışını kazanan rakiplerine göre daha dinç girecek olan SON OF HAKEEM ikilisinin yeterli olacağını düşünüyorum.









5.Ayak: Bir diğer maiden yarışta artık iyice güzel yarışlar yapmaya başlayan DEMAN OĞLU, jokey avantajıyla FINDIK KIZI, aralıklı yarışlar yaparak kondisyonunu geliştiren çimi bulan HIZLIMERİÇ son olarak son yarışında biraz da olsa kendini gösteren SIRAÇAĞA.










6.Ayak: Geçtiğimiz yaz ayında uzun mesafeli çim yarışlarında arka arkaya güzel yarışlar yapıp kazanan, tabela yapan, daha sonra formunu yitirip ara veren, aradan sonra 4 defa kum pistte koştuktan sonra kısa mesafede çimde koşan YAKUTİYE'nin yarış padoğuna hayran kaldım. Sekizinci olmasına rağmen fotoya diri girmesi dikkatimi çekmişti. Bugünde uzun mesafeyi ve tam formunda olmayan rakipleri kıstıran YAKUTİYE, günün en büyük bombasını yapabilir favorim. Rakip olarakta eski havasına döndüğünü ve idman pistindeki güzel görüntüsüyle YIRTLAZ.







Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.






BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  














Şablonum

1.Ayak: 7, 6, 8, 3, 2, 5
2.Ayak: 7 ROYAL AVŞAR
3.Ayak: 2, 4, 5, 3
4.Ayak: 6, 3
5.Ayak: 3, 7, 4, 6
6.Ayak: 8, 9

Tutar: 26. 88

Bol Şanslar...













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder