5 Nisan 2019 Cuma

5 Nisan Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri







1.Koşu: Yarışın gidişatı lehine olan güzel form durumu ve uygun kilosu ile BÜLENT ve yapmış olduğu yarışlar bu gruptan biraz daha iyi olan ön grubu yakın takibe alıp virajda arttırıp direnebilen ağır kilosuna rağmen BABAUÇAN.







2.Koşu: Çime çıkıtığı ilk yarışında kuma göre çok daha iyi koşan KIRMIZI, uygun rakipleri ve mesafenin uzaması avantajıyla kazanabilir favorim. Son yarışını beğendiğim formda jokeyiyle YAHYAHAN ve el değiştirdikten sonra kumda 4 yarış koşup 2 aylık ara ardından çim pistte yapmış olduğu beşincilik gayet iyi olan SAKURA SAN, galop derecelerindeki iyileşme ve idman pistindeki akışlı görüntüsüyle bombayı patlatabilir.







3.Koşu: En ciddi iki rakibine oranla uygun kilosu yetenekli aprantisi ve süper durumuyla POMALİN'in kazanmasını bekliyorum bankom.







4.Koşu: Hemen hemen her yarışında sopa kamçı öne gelen tempo ne olursa olsun liderliği almak isteyen TULYARBABA kendisi gibi düşünen rakipler olduğu zaman normal olarak geri bitiriyor yarışı. Bugün ise zaman zaman liderliği alan ya da ön gruba yakın gitmeyi seven DİYARBEYİ ve geçtiğimiz sene elde ettiği bütün birincilikleri yarışın temposunu kendisi belirlediği yarışlarda alan Kararlı gibi rakipleri var. Eğer rakipler TULYARBABA'yı kaileye almaz nasıl olsa durur üstüne gitmeyelim derlerse işte ozaman TULYARBABA günün bombasını patlatabilir. 36 gündür koşmayan bu süre zarfında 7 galobu bulunan safkan bomboş kilosuyla favorimdir. En ciddi rakibi tabii ki grubun en formda isimlerinden DİYARBEYİ, son yarışını kazanırken eski günlerine döndüğünün sinyalini veren KARACAKURT.







5.Koşu: GHSOT FLY: Yarış hayatına İstanbul'da Şart 1 koşarak başlayan 5. olduktan 1 ay sonra İzmir'e gelip Özcan Yıldırım'la koşan safkan startı Özcan Yıldırım pek istediği gibi alamamış buna rağmen atına çok güvenerek bütün atların dışından dışından doldurup sert bir tempo koymuş sonlarda yavaşlıyor gibi olmuş jokeyinin boşlamasına rağmen dördüncülüğü kurtarmıştı. 1 ay sonraki yani son yarışında çok yoğun yağış altında sulu kum pistte koşmuş viraj üstü tampon yiyip içindeki rakibinede nerdeyse düşme tehlikesi yaşatmıştı jokeyide zor duruma girmişti, yarışı yedinci bitirmesine rağmen ben o gün için bile atı beğenmiştim ki geçildiği atlar şu an maidenden çoktan çıkmış iyi yarışlar yapıyorlar. 110 günlük ara sonrası ilk defa koşacak olan GHOST FLY, idman pistinde diğer maiden de koşan ahırdaşı Pavlona ile yaptığı galobunda çok çok rahat görünümü, jokeyi istese uzayıp gidecek gibi duran bu safkanın bugün güzel bir dinçlik yarışıyla kazanmasını bekliyorum. Bankom.








6.Koşu: Geçtiğimiz yaz bu gruplarda çok iyi yarışlar yapan 4 ay ara sonrasında ilk yarışında çok at koştuğu için yarış içinde kendini rahat hissetmediğini düşündüğüm RİVELYA, yarış görme avantajıyla uygun rakiplerini geçip kazanmasını bekliyorum. Bankom.







7.Koşu: 4 atın koşacağı yarışta CELAL BABA - MUAMMER BEY ikilisinin mücadelesi kazananı belirler.








8.Koşu: Ayağına çabuk süratli safkan MY ROYAL SUN, 1200 metrede bu stilindeki safkanlara en iyi binen jokeyi Özcan Yıldırım'la çıktığı gibi kazanmasını bekliyorum. Bankom.







9.Koşu: Son yarışındaki üçüncülüğünü çok beğendiğim uzun mesafede bir kat daha iyi koşmasını beklediğim SUPERMAN kazanmaya oldukça yakın. Tek rakibi bugüne kadar sabırsız davranılıp kum pistte ısrarla koşturulan, çim pistte çok daha iyi koşacak olan REAL KING...







Hayırlı Cumalar

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.






BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.













Birinci 6'lı Ganyan Şablonum

1.Ayak: 2, 1
2.Ayak: 6, 9, 17
3.Ayak: 3 POMALİN
4.Ayak: 11, 9, 4
5.Ayak: 5 GHOST FLY
6.Ayak: 2 RIVELYA

Tutar: 1.26 TL


İkinci 6'lı Ganyan Şablonum

1.Ayak: 11, 9, 4
2.Ayak: 5 GHOST FLY
3.Ayak: 2 RIVELYA
4.Ayak: 2, 3
5.Ayak: 2 MY ROYAL SUN
6.Ayak: 8, 7

Tutar: 84 Kuruş

Bol Şanslar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder