2 Nisan 2019 Salı

2 Nisan Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri





Kocaeli programı 5'li ganyan şeklinde yorumlanabilir.

MEMDUHAĞA için 118.000 TL değerinde idman niteliğinde bir koşu gibi görünüyor. Allah kaza bela vermezse çok kolay kazanacaktır. GÜNÜN EN SAĞLAM BANKOSUDUR...


Diğer koşular ile ilgili de kısa yorumlarım şu şekilde olacak...


Günün ilk ayağında denk güçlerin mücadelesini izleyeceğiz. İlk etapta ciddi gidişat avantajına sahip, uyumlu jokeyi idaresinde ŞİMŞEKKRAL, normale dönen sikletiyle bir kez daha kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. En ciddi rakibinin bomboş sikletiyle lehine gidişatta KELEŞHAN olması olası. Yine lehine gidişatta LAZ OĞLUM yükselen form durumu ve eküri avantajıyla bir diğer şanslı isim olacaktır. Kaba kumu yadırgamaz ise ZEBERCET ve son koşusunu hemen hemen aynı şartlar altında kazanan FEYAT BABA sırasıyla şanslı gördüğüm isimler.







Günün ikinci ayağında özellikle son iki koşusunda çok iyi performanslar sergilemiş olmasından dolayı, hem mesafeye yatkın hem de yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu düşündüğüm BAFRALI'nın kazanması normal sonuç olacaktır. Ekonomik ve misli kurgular için alternatif tek adayı olarak değerlendirilebilir. Takibimdeki SUN OF THE ROSE bugün DB ile yarışa katılacak. İdman durumu da çok iyi seviyeye geldiğini gösteriyor. Büyük bir sürprize imza atabilir. Sonrasında RUGGERIO, BOSS THE POISON ve POINT SHOT üçlüsü geniş kuponlarda değerlendirilmesi gerektiğine inandığım isimler.





Günün üçüncü ayağında ise aradan sonraki ilk koşusunda İLKAAN gibi bir rakibin hemen dibinde 2.likle bitirdiği koşu sonrası formunu çok daha iyi seviyelere taşıdığını gözlemlediğim, etkili jokeyi idaresinde piste çıkacak olan BRAVE AZUR bu koşudaki favorimdir. Süren form durumu ile lehine mesafede KARAHİSAR ve aradan sonraki üçüncü yarışını ağır sikletine rağmen gösterişli kazanan DUKE OF ISTANBUL bu koşuda şans verdiğim üçlüdür...






Günün beşinci ayağında ise, formsuz ve istikrarsız isimlerin bir araya geldiği dişilere ait bir koşu. Benim favorim HİRA olacaktır. Belirli bir müddet geri alınıp dinlendirilen safkan,bir önceki koşusunda üçüncülük elde ederken MY SULTAN ve MALAKKA arkasında oldukça iyi bir performans sergilemişti. O gün için erken yürümese ikincili kurtarması bana göre olası bir sonuçtu. Son koşusunda da fena sayılmayacak 6.lık elde edip dinlendirilen kısrak idmanlarında da yükselen bir form grafiğine sahip olmasından ötürü, denk rakipleri yanında kazanmasını beklediğim isimdir. En ciddi rakibinin SULTANHAN olmasını bekliyorum.Ekonomik kurgular için bu iki isim yeterli olacaktır. Geniş kuponlara ise start sıkıntısı olan NURLUTAÇ'ın sıkıntı yaşama ihtimalini göz önünde bulundurarak önde boş kalabilecek SİGNORA, istikrarsız kısrak RENGÜL ve starttan iyi çıkabilirse NURLUTAÇ'ı da değerlendirerek bu koşuda dışarıda bir isim bırakmamanızı öneriyorum.







Günün son ayağında ise mutlaka değerlendirmeniz gerektiğine inandığım favorim BABALARINBABASI'dır. Son koşusunda hiç sıkıştırılmadan bir koşu gösterilen safkan rahatlığına rağmen gözüme çok hoş gelen bir performans sergiledi. Bugün için yükselen form durumuyla sürpriz bir sonuca imza atabilir. Diğer tuttuğum isimlere ise şablonumdaki sıralamadan bütçeniz dahilinde değerlendirmeye alabilirsiniz.









Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.






BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.









ALTILI GANYAN ŞABLONUM

2-ŞİMŞEKKRAL / 6,5,4,1
1-BAFRALI / 8,6,2,5
7-BRAVE AZUR / 1,6
3-MEMDUHAĞA
3-HİRA / 5,2,1,4
5-BABALARINBABASI / 7,6,3,4

Tutar: 131,25 TL


NORMAL ŞABLONUM

2-ŞİMŞEKKRAL / 6,5,4,1
1-BAFRALI 
7-BRAVE AZUR / 1,6
3-MEMDUHAĞA
3-HİRA / 5
5-BABALARINBABASI / 7,6,3,4

Tutar: 10,50 TL
Bol şanslar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder