20 Nisan 2019 Cumartesi

20 Nisan Kurtiniadis ANKARA Tahminleri




Mutlu Haftasonları Değerli Takipçilerimiz.

Dün BURSA yarışlarında yüksek isabetli tahminlerimizle sizlere kazanç sağlama adına büyük bir iş başarmanın mutluluğu içerisindeyim.







Koşan 6 Ayakta SIKINTI YOK Alternatif tek,
MAVİDALGA Bankosu
Diğer 4 ayakta
YAĞIZINOĞLU
MONTA MAYON
MISTER POINT favorileri ve günün önemli sürprizi VILLAGE HOOF önerimizle neredeyse yok paraya 1600 TL gibi bir ikramiye kazandırdık.

Değerlendiren onlarca takipçimin sevinçlerine ortak olduk daha da mutlu olduk :)

Umarım bundan sonraki dönemde de sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Sizlerden beklediğimiz DESTEKLERİ bir türlü görememekte en büyük üzüntümüz tabii ki.

Biraz daha duyarlı davranıp, DESTEK sayılarımızı arttırmanızı rica edeceğiz ki, moralli bir şekilde yolumuza devam edelim.

DESTEK olan herkese teşekkürler...











MAG DAY: İdman pisti görüntüsünde ayağına seri bir isim olduğunu gözlemlediğim kısrak, kardeşi TAŞ PLAK gibi süratli bir isim olacağa benziyor. Bugün kendisini hazırlayan aprantisi idaresinde yarışa katılacak olan MAG DAY'in kulvar avantajı da mevcut. İyi bir start çıkışıyla seri bir şekilde ön tarafa gelmesini beklediğim kısrak büyük bir sürprize imza atabilir. Favorimdir.






ANATOLIAN PEARL: Çim pist performansı sentetik ve kum piste nazaran çok daha iyi olan kısrak, özellikle süratli giden yarışlarda çok etkili sprint yapabiliyor. Bugün de sevdiği tarzda süratli tempolara sahne olması yüksek ihtimal dahilinde olan bir koşuda yarışacak. Bir önceki koşusunda İzmir çiminde düzlükte trafik sorunu yaşasa bile müthiş bir sprintle gelip fotoda kaybetmişti. Bugün benzer trafik sorunu yaşamadığı müddetçe, düzlük üzerinde güçlü gelip kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.





KOZMONOT: Son koşusunda star girişinde aşırı sinir yapıp ciddi efor sarf edip başladığı koşuda, startla birlikte öne gelip iyi sayılabilecek tempolarda koşuyu forse eden safkan 800den sonra iyice süratlenmesine rağmen düzlükte mücadeleden düşmeden Klaus'un dibinde yarışı tamamladı. Bugün son koşusuna göre 7 kg azalan sikletiyle yarışacak ve stilinde sadece IVOR var gibi görünüyor. Onunla da fazla didişmeden liderliği alır ya da 2. sıraya yatıp virajda yürümesi halinde, kazanmasını bekliyorum. Favorimdir.






LITTLE KING: Start sorunu yaşamadığı ya da çok fazla oyalanmadan başladığı özellikle uzun mesafeli koşularda oldukça başarılı performanslara imza atan safkan, son iki koşusunda bu huyundan biraz vazgeçmiş gibi görünerek, iki koşusunu da kazanmayı başarmıştı. Ancak tam anlamıyla kesin çıkacak hissiyatını bir türlü sağlayamıyor. Bugün de start çıkışında sorun yaşamazsa, Mc Gregor ve Oneandonly'nin önde süratlendireceği yarışta gidişat avantajını da elinde bulunduracağından, düzlük üzerinde yapacak olduğu güçlü sprintiyle kazanabileceğine inanıyorum. Alternatif tek adayımdır.







TAŞRALI: Son koşusunda eksik olduğu kum pistte bile müthiş performansla kazanırken oldukça beğenimi kazanan bir isim olmuştu. O koşusunda boş sikletiyle yarışmış olup, bugün 8kg daha fazla sikletle piste çıkacak olsa da, rakipleriyle arasında pek fazla güç ve kilo farklı yok. Bugün en önemli avantajı pistin çim olması ve koşu gidişatının da lehine seyredecek olması. Ozanşah, Adilabi gibi iki süratli ismin olması, ön tarafa yakın gidip tempo yükseltecek bir kaç isim daha sebebiyle süratli bir tempoda seyretmesi muhtemel yarışta düzlük üzerinde yapacağı etkili sprintiyle kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir...







ALYAYLA: Kış sezonunda vermiş olduğu arada dinlendirilen kısrak, bu koşusunda ulaşabildiğim verilerden eksik işlerle katılacak olsa da, mesafenin kısalığı ve bu tarz rakipler arasında oldukça iyi performansları olduğundan dolayı, dinçlikle etkili bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Favorimdir.













GENİŞ ALTILI GANYAN ŞABLONUM

8-MAG DAY / 3,6,5
4-ANATOLIAN PEARL / 7,8,2,10,11
7-KOZMONOT / 2,3,6
1-LITTLE KING / 2
1-TAŞRALI / 3,6,4,5
8-ALYAYLA / 6

Tutar: 134,40 TL


NORMAL ALTILI GANYAN ŞABLONUM

8-MAG DAY / 3,6,5
4-ANATOLIAN PEARL / 7,8,2,10,11
7-KOZMONOT / 2,3,6
1-LITTLE KING 
1-TAŞRALI / 3,6,4,5
8-ALYAYLA / 6

Tutar: 67,20 TL


Bol Şanslar...








20 yorum:

  1. Emeklerine sağlık kardeş tıklamaya dewam ediyoz rahat ol...🐞🐞🐞 her daim burdayız

    YanıtlaSil
  2. Herkese mutlu hafta sonları diliyorum. Bugün de şans yanımızda olsun. Dün sayende çok güzel paralar aldık hocam Tam destek

    YanıtlaSil
  3. Sayenizde yakaladık. Teşekürler emeklerinize

    YanıtlaSil
  4. Tskederiz emeğine saglik

    YanıtlaSil
  5. Oynamasam bile mutlaka girip tıklayıp okuyorum,bol şanslar ve teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Bol sans emegine saglik kral

    YanıtlaSil
  7. Yenı girdim âmâ tahminler mukemmel

    YanıtlaSil
  8. Tıklama tamam usta emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Emeğine sağlık dün oynamadım ama tbr kazanan 🥇 arkadaşlara da hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  10. emegine saglik tesekkurler

    YanıtlaSil
  11. Halal valla 8 tek cokiyi idi ama ben kuponu yatırdıktan sonra gördüm

    YanıtlaSil
  12. Emeklerine saglık rast gelsin 🐞🐞🐞

    YanıtlaSil
  13. Teşekkürler ederim yorumlarınız harika

    YanıtlaSil
  14. Kaptan emeklerine sağlık tşkler

    YanıtlaSil