4 Nisan 2019 Perşembe

4 Nisan Sadettin Sarıkaya İZMİR Tahminleri




1.Ayak: Son yarışını canlı izlediğim KHOR KALBA, normalde tempo veren ya da önlere yakın giden bir isim olmasına rağmen startı istediği gibi alamamış gerilerde kalmıştı. Sonlarda yapmış olduğu ataklarını çok beğendiğim safkanın nispeten daha uygun rakiplerle yarışacak olması formda jokeyi Kadir Tokaçoğlu idaresinde startı iyi alıp ön gruba yakın gitmesini viraj dönüldükten sonra gruba hakimiyetini hissettirip kazanmasını bekliyorum. Bankom KHOR KALBA.





2.Ayak: Sıkıntıları çok belli olan gerçek gücünü koşamayan BARUTEFE, bariyer dibini tutup sağa sola sapmadan kendini yarışa verirse uygun rakiplerini geçer favorim. İlk startında yarışa pek iyi başlayamayan tatminkar bir üçüncülük elde eden kalite kısrak ZEYNEP SULTAN daha hazır gireceği yarışta mutlaka yazılmalı. Son olarak son yarışında beklentimin çok altında koşan İzmir çiminde çok iyi koşmasını beklediğim SÜNDÜS SULTAN.





3.Ayak: Civantay- Özpar- Eser- Demirturbo gibi ayağına çabuk süratli isimlerin olduğu, süratli gitmesi muhtemel yarışta kantarmasını çok sevdiği jokeyi süper form durumuyla PATRONİÇE ve kısalarda daha iyi olduğunu düşündüğüm çok acı bir sprintle gelebilecek olan GOBEN ikilisini yazıp geçelim.





4.Ayak: Yine çok süratli gitmeye aday yarışta Dont Hesite'nin 1400 metre mesafeyi çıkartamayacağını düşündüğüm için kuponumda bulundurmayacağım. Bu tarz yarışlarda sonlarda etkili gelen PRINCESS DI, son yarışında anlayamadığım bir şekilde kötü koşan bu yarışta o kötü izleri silebilecek BADEGÜL, ön taraftaki sert tempoya girmeden biraz idareli gidebilirse kaliteli isim PANTA RHEI, her ne kadar uzunları daha iyi gibi gözüksede geçtiğimiz yaz yine Dont Hasitate-Erendira ikilisinin ya sana ya bana yarışında 1400 metrede sonlarda çok etkili gelip kazanan İPEKKIZ son olarak yazmadan oynayamıyacağım CAMBODIA.






5.Ayak: 2 yarıştır çok iyi yarışlar yapan, müthiş formda jokeyi Kocakaya idaresinde BANA, bu tip gruplarda iyi yarışlar yapan BAHTİYARLI, önde bomboş kalacak olan ANGELETTA ve son yarışındaki üçüncülüğünü çok beğendiğim IRMAK PRENSES.







6.Ayak: Birbirinden vasat arap safkanlarının yarışında, mesafe tecrübesi ve son ikinciliğiyle dikkatimi çeken OYMAPINAR, AŞANBEY ve TİLİKUM...











Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.






BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.











ŞABLONUM

1.Ayak: 2 KHOR KALBA
2.Ayak: 2, 13, 11
3.Ayak: 10, 5
4.Ayak: 2, 1, 10, 4, 7
5.Ayak: 7, 6, 9, 10
6.Ayak: 10, 1, 13

Tutar: 25.20




1 yorum: