19 Nisan 2019 Cuma

19 Nisan Kurtiniadis İSTANBUL TAHMİNLERİ




CHAMPAGNE: İdman görüntüsü itibariyle rakiplerinden oldukça ön planda görünen kısrak, Karataş tercihiyle ilk yarışına çıkıyor. Start çıkışında büyük bir sıkıntı yaşamadığı müddetçe kazanması normal sonuç olacaktır. GÜNÜN BANKOSUDUR...





HONEY RIDER: Son koşusunda ağır siklet altında tabela dışında kalmış olsa da, sergilemiş olduğu performans ve farkların oldukça yakın sonuçlanmasından ötürü gayet başarılı bulduğum kısrak, bugün normale dönen sikleti ve daha iyi performans sergilediğini düşündüğüm mesafede yarışacak. Bir kez daha Ahmet Çelik tercihiyle pistte olacak kısrak, süratli safkanların tempoyu yükseltecek olmasından ötürü gidişat avantajını da elinde bulunduruyor olmasının da avantajıyla, düzlükte yapacağı güçlü sprintiyle kazanmasını beklediğim isimdir. Favorimdir.






ÇALTEPE: Eksik olduğu kum pistte gördüğü koşularda bile etkili performanslar sergileyen kalite safkan, bugün için sevdiği piste çıkıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı yarışlarıyla hatırlayacağımız güçlü safkan, denk rakipler yanında artan form durumu ile kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

  • EGEBERK, ATEŞBİBİ ve MEMDUHAĞA rakip olarak eşit şansa sahip isimler.






QUEEN OF PROTI: Orijin olarak eksik koşması gerektiğine inandığım kum pistte bile müthiş performanslar sergileyerek art arda kazanmış olduğu üç koşusu ardından formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı. Kısrak bugün çok daha sevdiği ve yatkın olduğu çim piste çıkıyor. Süratli 3-4 ismin varlığı da tempoyu yukarılara taşıyacağından, gidişat avantajını da elinde bulunduruyor. Düzlük üzerinde yapacağı güçlü sprintiyle denk rakipleri arasında kazanabileceğine inanıyorum.

  • THE LAST ROMANCE, BLANCHARD, HÜRAT ve ALLEGRO FIDDLE rakip olarak gördüğüm isimler...





KARABAYIRLI: Kardeşi GULL ardından babası APPROVE'un koşacak ilk yavrusu. İdman pistinde oldukça hazır görünen safkan, oldukça da kaliteli bir kan hattına mensup. Etkili jokeyi idaresinde başlangıçta sıkıntı yaşamadığı müddetçe kazanabileceğine inanıyorum.

  • BELIEVE IN ME, THE PERFECT SHOW, BANES ve FOLGORE rakip olarak değerlendirilebilir.





HİRA: Takibimde olan bir isim. Bugün de ön tarafa yakın gidecek iki isim Karaberk ve Yolkıran ikilisini önüne katıp 3-4 gibi koşuyu sürüklemesini beklediğim safkan, düzlük dönülür dönülmez liderliği alabilirse, geriden gelecek tüm ataklara direnip kazanabilir. Favorimdir.






ŞABLONUM

8-CHAMPAGNE
2-HONEY RIDER / 3,6,8,11
3-ÇALTEPE / 4,10,6
8-QUEEN OF PROTI / 10,4,6,1
4-KARABAYIRLI / 2,5,7,8
3-HİRA / 2,8,4

Tutar: 140 TL

Bol Şanslar...




5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Bursa altilisi.icin.tesekurtesekurlerimi sunarim.basarilarinizin devamini.dilerim

      Sil
  2. Seni bir abim söyledi sadece şunu söylüyorum helal olsun sana tebrik ederim

    YanıtlaSil
  3. Bursa Altilisi.icin.tesekurlerimi sunar.basarilarinizin devaminidilerim

    YanıtlaSil
  4. Bursa tahmin iz için teşekkürler kutlarım bol şanlar

    YanıtlaSil