5 Nisan 2019 Cuma

5 Nisan Kurtiniadis KOCAELİ Tahminleri




Hayırlı Cumalar

Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.









ZEKİOĞLUM: Son koşusunda cazip konumdayken sizlere alternatif tek olarak önerdiğim safkan,  ÖZEKAN ile giriştiği birincilik mücadelesini kaybetmesine rağmen, sergilemiş olduğu başarılı performansla dikkat çeken safkanın formu çok iyi seviyede. Kaldı ki ÖZEKAN bir sonraki yarışında MEMDUHAĞA gibi güçlü bir rakibine son derece zorlu anlar yaşatmış bir isim. ZEKİOĞLUM'un da koşudaki rakiplerine baktığımızda ÖZEKAN ayarında bir isim görünmüyor. Dolayısıyla son yarışına yakın bir performans sergilemesi durumunda, çok kolay kazanmasını bekliyorum. Ekonomik ve misli kurgular için alternatif tek adayımdır. Geniş kurgular için sıralamam şablonumdadır.








WOODS RUNNER: Takibimde olan bir isim. Son iki koşusunda hem Bursa, hem de Kocaeli yarışlarında sizlere önermiştim ki, bana göre gayet iyi sayılabilecek performanslar sergileyerek, yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu kanıtlamıştı. Bugün de denk rakipler arasında, lehine gidişatta yarışacak olmasından ötürü, şansının yükseldiğine inanıyorum. Ön tarafta Abbasoğlu ve Oğlum Ozan'ın süratlendireceği koşuda, Savur Yıldızı ve Jimfed ikilisinin de yakın presle tempo yükselmesine katkı sağlayacağını düşünürsek, tempo Woods Runner'ın istediği seviyelere çıkacaktır. Öndeki tempoya fazlaca müdahil olmadan düzlüğü beklemesi durumunda, yapacak olduğu etkili ataklarıyla koşuyu kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.








MEGIC IVAILO: İlk kez İzmir pisti dışında yarışacak olsa da, anne kardeşi September Wind bu pistte 4 kez yarışıp 1 birincilik elde ederken bir KV ikinciliği yanında 2 ve 4 şeklinde totoya sahip bir isim. Dolayısıyla kan hattı bakımından bu pisti seveceğine olan inancım yüksek. Bunun yanında özellikle bu tarz kısa mesafelerde oldukça başarılı bir isim. Özellikle sondan bir önceki yarışında CASTAWAY'a yarım boyla kaybederken çok iyi performans sergileyen safkan iyi rakiplerini de geride bırakmayı başarmıştı. Bugün de son derece uygun rakipler yanında yarışacak olmasından ötürü, kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.








SON OF UTOPIA: Bu pistte KV seviyesinde yarış kazanmış bir isim. Son iki koşusundaki düşük performansını ilgililerinin yaptığı takı değişikliğine bağladığım safkanda, bu yarış için uyum sağladığı takılar ile yarıştırılmasından ötürü yüksek bir performans sergilemesini beklediğimi belirteyim. Geriye giden form durumu varmış gibi görünse de bugün son derece uygun ve denk güce sahip rakipleri yanında yarışacak olmasının yanında, yapmış olduğu son yarış galobunda 1200'ü 1.14,6 / 1000'i 1.01,6 sonu 25,3 yaparken çok iyi forma ulaştığını gösteren safkan, bugün için kazanmasını beklediğim isimdir. Favorimdir.








PISSCA: Geç başladığı yarış yaşamında az sayıda yarış yapmasına rağmen, sergilemiş olduğu performanslarıyla kumaşının farklı olduğunu kanıtlamış bir kısrak. Orijin itibariyle uzuna yatkın bir isim olmasına rağmen, kısa mesafelerde bile son derece başarılı performanslara imza atmış bir isim. bugün artan sikleti ile yatkın olduğu uzun mesafeye çıkacak olsa da gidişat açısından son derece lehine şartlar altında ve son derece müsait rakipleri yanında yarışacak. Startla birlikte ön tarafa çıkacak bir rakip görünmemesinden ötürü, ilk metrelerden itibaren alacağı liderliği, düşük tempodan da istifade ederek fotoya kadar koruyup, artan sikletine rağmen kazanmasını bekliyorum. GÜNÜN BANKOSUDUR...








KEVİR: Vermiş olduğu 3 aylık ara sonrası çıktığı ilk yarışında, ilk 100 metre içerisinde liderliği alıp koşuyu forse etmiş, düzlüğe 2 boy kadar lider çıkıp son 50'ye kadar da liderliğini korumuştu. Bu metrelerden sonra nefes yöünden zorlanıp İSKANDİNAV'a mağlup olarak ikincilikte kalsa da, dışından kuvvetli gelen iki rakibine direnmesi de gayet iyi bir performanstı. Gördüğü koşu sonrası bugün yarışacağı aprantisi idaresinde kısa galobunda 27,3'ü rahat yaparken yükselen form durumunu da kanıtlayan safkan, denk rakipler yanında kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Ekonomik ve misli kurgular için alternatif tek adayımdır.

















BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.












GENİŞ ŞABLONUM

2-ZEKİOĞLUM / 1,5,3,8,9
7-WOODS RUNNER / 1,3,2
4-MEGIC IVAILO / 5,3,1
5-SON OF UTOPIA / 2,4,1
5-PISSCA
6-KEVİR / 7,8,10

Tutar: 107,52 TL


NORMAL ŞABLONUM

2-ZEKİOĞLUM
7-WOODS RUNNER / 1,3,2
4-MEGIC IVAILO / 5,3,1
5-SON OF UTOPIA / 2,4,1
5-PISSCA
6-KEVİR / 7,8,10

Tutar: 17,92 TL


MİSLİ ŞABLONUM

2-ZEKİOĞLUM
7-WOODS RUNNER / 1,3,2
4-MEGIC IVAILO / 5,3,1
5-SON OF UTOPIA / 2,4,1
5-PISSCA
6-KEVİR

Tutar: 4,42 TL

Herkese Bol Şanslar Dilerim...





16 yorum:

  1. Paylaşımlar için emeğinize sağlık .kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Hem yazıyom hem tıklıyom herkesten de aynısını istiyom.. Emek veriliyor biraz özen verin sizde 🐞🐞🐞

    YanıtlaSil
  3. Arkadaş madem yeterli desteği bulamıyor paralı yap siteni seni beğenen başta ben hemen üye olalım ilerliyen saatler oyun oynamamıza sıkıntı yaratıyor selamlar başarıların devamını dilerim

    YanıtlaSil
  4. Hadi hayırlısı bolsans

    YanıtlaSil
  5. Yardimci olan arakadaslarin listesini yap abi olmadi
    Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı cumalar eneklerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Ne zaman yayınlanacak acaba...

    YanıtlaSil
  8. haklisin kardesim ben begeniyorum ama yeterli degil galiba

    YanıtlaSil
  9. Emeğine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Emeğinize sağlik 2 gündür takip ediyorum yorumlar güzel ama bu bomba atı bulmayınca adamın canı sıkılıyor

    YanıtlaSil