3 Nisan 2019 Çarşamba

3 Nisan Sadettin Sarıkaya İSTANBUL Tahminleri




1.Ayak: Başarılı kısrak İncilay'ın yavrusu olan DERİNDENİZ, yaklaşık 5 ay ara ardından koşacağı yarışa 2 aylık sıkı idmanlara girecek. Bomboş kilosu ve etkili jokeyiyle favorim. Son yarışını rahat kazanan DENİZSEFASI, bu tür gruplarda iyi koşabilen idman pistinde de çok iyi gördüğüm SANAY , İzmir'den yakın takibimde olan, son yarışında 9. olmasına rağmen birinciyle arası 1 saniye olmayan GÜLFEM'in ağır kilo olmasına rağmen bombayı patlatabilir. Son olarakta Civantay'ın rekor kırarak kazandığı yarışta beşinci olup bu gruptan iyi atları geçen BEYZA SULTAN.







2.Ayak: Taylığında Kv yarış kazanmış 3 lülüğünde pek başarılı olamadıktan sonra 8 aylık aranın ardından koştuğu yarışta önde Altın Kafes ile çok yavaş tempo koyan TOTEM o gün için ikinci kalmıştı. Bugünde yarışa baktığımda öne düşecek tek isim gözüküyor. Kuracağı tempoyla sonuca ulaşabilir. Favorim TOTEM. Taylığında çok şeyler beklenen Gına Montona ile tam Curtaralo ile anneden kardeş olan MOLTO BENE, 6 aylık aranın ardından ilk koşusunda dokuzuncu olmuş olsa da ön gruba yakın bitirmiş yarış görmüştü bugün için sevdiği uzun mesafede kendi gibi koşarsa kazanabilir. Son yarışındaki üçüncülüğünde geliyorum diye bağıran lehine mesafede LIFETIME son olarak Pershing'in anneden kardeşi olan istenilen yarışları bir türlü yapamasa da ara sonrası ilk yarışında saman alevi gibi parlayıp kaybolan KEMANCI KIZ yazıp geçelim.








3.Ayak: Ekürilerin ne şekilde koşacakları yarışın gidişatını büyük ölçüde değiştirecek olsa da son yarışında yine önde bomboş kalıp çok aşırı yavaş tempoyla giden Rockabye ile koşan AGERA 1 aksiyon daha olsa o günde kazanacaktı. Yani yarış hangi tempolarda giderse gitsin şampiyon jokeyiyle AGERA'nın kazanacağını düşünüyorum. Bankom AGERA.








4.Ayak: Formsuz rakipler yanında göz önüne çıkan FURI-LARVOTTO ikilisinin mücadelesi kazananı belirler.







5.Ayak: Kısa mesafeden etkilenmezse bu grubun üstünde olduğunu düşündüğüm AYBARS, son yarışını net kazanan formda jokeyiyle BUNGALOW ikilisinin yeterli olacağını düşünüyorum.







6.Ayak: Son idmanını Acartürk'ın yanında sırıtmadan yapan SUSKUNBİRHAN, ara sonrası dördüncülüğü güzel olan AĞANARLICA, Kocakaya tercihiyle BİLGİNHAN, maiden yarışların gediklisi olan KURABİYE CANAVARI, ilk startında dördüncü olduktan sonra 6 ay ara veren beşincilikle dönen BABA TURBO ve ilk defa koşacak olan ZAMPARA.







Bunları yazıyorum, sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum.
Bu durumdan ben de mutluluk duymuyorum ama inanılmaz derecede vurdumduymazlık görüyoruz.
Ne kadar külfetli bir konu olabilir ki vaktinizden 2-3 saniye ayırıp bir tıklama ile DESTEK olmak :)

Bunu düşünüp biraz daha özveri ile yaklaşırsanız, son derece mutlu olurum.
Sizlerden göreceğimiz her destek, bizler için motive kaynağı oluyor.
Bunu bilip, buna göre davranırsanız, gerçekten mutlu oluruz.

Nasıl DESTEK olacağını bilmeyen takipçilerimiz oluyor.
Bu konu hakkında sorularınız ya da sorunlarınız varsa;


Twitter adresim: @1Kurtiniadis1
Facebook hesabım: Kurtiniadis Tahminleri  
Mail adresim: ben-sercan@windowslive.com

Sosyal medya ve mail hesaplarımdan aklınıza takılan soruları yöneltebilirsiniz.






BİZ NE DESEK BOŞ, DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ HİÇ BİR KONUDA REAKSİYON ALAMIYORUZ, DESTEK DİYE KONUŞUYORUZ, DESTEKTE GÖREMİYORUZ. 
HER İŞİN BİR ÇÖZÜMÜ ELBET VAR SEVGİLİ DOSTLAR... 
DESTEK OLAYINI DA BİR ŞEKİLDE BERTARAF EDECEĞİZ :) 
DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.  


YANIMDA DURAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLEDİĞİMİ BELİRTİYORUM, SİZLERDEN DE BÜYÜK DESTEK BEKLİYORUM. 
UMARIM BEKLEDİĞİM DESTEĞİ GÖREBİLİRİM.










ŞABLONUM

1.Ayak: 8, 4, 3, 1, 2
2.Ayak: 12, 11, 6, 10
3.Ayak: 2 AGERA
4.Ayak: 1, 2
5.Ayak: 3, 4
6.Ayak: 8, 1, 5, 6, 4, 11

Tutar: 33.60

Bol Şanslar... 




1 yorum: