8 Nisan 2019 Pazartesi

8 Nisan Kurtiniadis BURSA Tahminleri






ALTINONUR: Son dönem formu oldukça yüksek olan safkan, her ne kadar yakın ara koşacak olsa da, mükemmel form durumuyla, daha önce geride bıraktığı rakipleri yanında yarışacak olmasından ötürü, lehine pist ve mesafede kazanma şansını çok yüksek görüyorum. Favorimdir.

En ciddi rakibinin daha önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi potansiyeline çok inandığım YAZ AĞASI, olmasını bekliyorum. Yine eşkalini çok beğendiğim ve daha gücünü tam anlamıyla koşmadığına inandığım KOCAMEMED ile ağır siklet altında yarışacak olsa da son koşusunu pek ölçü almadığı FEYAT BABA sırasıyla şans verdiğim isimlerdir. 






İLKNAZ: Takibimizde olan bir isim. Son iki koşusunda da sizlere önermiştim ki, o koşularında fena sayılmayacak performansları ağır sikletleri altında yapmıştı. Bugün bomboş kilosu ile oldukça avantajlı bir şekilde yarışacak. Son iki koşusunda da sadece kulaklık takısıyla yarışıp olumlu etkisini gören kısrak, formsuz dönemde sentetikte çıktığı uzun mesafeyi saymazsak, ilk kez iyi form durumuyla uzun mesafeye çıkacak. Tam kardeşi İLŞAH uzun mesafelerde bir çok koşu kazanmış aralarında KV yarışları bulunmakta. Grup-3 ve Grup-1 tabelaları bulunan kardeşi ekseriyetle uzun mesafelerde başarı sağlamış bir isim. Bugün de İLKNAZ'ın çok etkili performans sergileyeceğine inanıyorum. Favorimdir.

Süratli tempoların erken oluşması durumunda boş kilosuyla YOLAŞAN, ağır sikletine rağmen, gidişat lehine olan ISLAH ve son olarakta eküri destekli formda kısrak FATİHİN GÜLÜ değerlendireceğim isimlerdir. 






ARCHIE: Bir türlü beklediğim gibi koşup maidena veda edemese de, genel anlamıyla iyi performanslara imza atıp, istikrarlı performanslar sergileyen takip atımız, bugün de lehine gidişatı yakalamış olmasından ötürü çok şanslı konumda yarışacak. 3-4 tane oldukça süratli ve liderlik isteyecek rakibi bulunuyor. Dolayısıyla yarış içerisinde yerini iyi tutup düzlüğe de dışa çok savrulmadan pisti ortalayıp dönebilirse, yapacak olduğu etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

Tek rakibinin Bursa pistini ve özellikle bu mesafeleri çok koşan STRONGER olmasını bekliyorum... 






HASKAYA: Oldukça formda bir dönem yaşayan safkan, bugün yine uygun sayılabilecek rakipler arasında, lehine pist ve mesafede yarışacak.Geçen seferki gibi düşük tempolarda seyretme ihtimali yüksek yarışta ön tarafta boş kalabilecek BATALLA ile it dalaşına girmeyip, düzlüğü beklerse, kazanma şansı çok yüksektir. Alternatif tek adayımdır.

İlk rakibinin eşkalini çok beğendiğim, start sıkıntısı yaşamadığı koşularda ön tarafta sert tempolara girip kazanan, kazanamasa da mücadele içerisinde kalan yapısıyla BATALLA ve koşunun erken süratlenmesi durumunda sonlarda etkili sprintiyle devreye girebilecek VILLAGE HOOF değerlendirilmesi gereken isimlerdir. 






JUST RUN: Takibimizde olan bir isim. Son koşusunda da müthiş bir form durumuna sahip olan ALİDEV'e geçilirken sergilediği performans bu grup için fazlasıyla yeterli seviyede. Müsait rakipler arasında, yükselen form grafiğiyle kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

Koşu içerisinde sadece tek bir rakip önereceğim. O da HILL HEAD olacaktır. Her ne kadar form durumu olarak geriye gitmiş olsa da, bugünkü jokeyi Onur Atmaca ile uyumu müthiş. Birlikte katıldıkları 5 koşuda 1 birincilik 2 ikincilik 1 dördüncülük elde ederken, yalnızca bir kez tabela dışında kalmıştı. Bugün de müsait sikletiyle büyük bir sürprize imza atabilir.







MEKANİK: Son koşusunda ilk kez yalnızca DB takısı ile yarışıp Mister Bond arkasında elde etmiş olduğu ikinciliğinde, bugünkü rakiplerinin bir çoğunu geride bırakmayı başarırken, çok iyi bir performans sergilemişti. Bugün de hemen hemen aynı rakiplere karşı benzer şartlar altında mücadele edecek olmasından ötürü, kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

Beklediğim performansı sergilememesi durumunda koşunun oldukça karışık bir hal alacağına inanıyorum. Sıralamam şablonumdadır.





Hayırlı Haftalar Sevgili Dostlar.

Dün yine günün en büyük sürprizi %2 AGF oranına sahip EFEBERK'i sizlere ilk at olarak önerip, fark yarattık.

Bir çok beşli, dörtlü, altılı, üçlü ganyan oyunları, ikili bahisler çifteler, ganyanlar EFEBERK ile takipçilerimin yüzünü güldürmüş :)

Biz de yine günü mutlu kapatmanın huzuruyla tahminlerimizi hazırladık ve SİZLERDEN GELECEK DESTEĞİ BEKLEMEYE BAŞLADIK.


Tek istediğimiz 3-5 saniyenizden feragat edip, bizlere DESTEK olmanız.


Yanımızda duran, destek olan herkese çok teşekkürler.










GENİŞ ALTILI ŞABLONUM

2-ALTINONUR / 3,5,1
6-İLKNAZ / 7,3,2
1-ARCHIE / 10
1-HASKAYA / 3,5
1-JUST RUN / 9
12-MEKANİK / 10,13,7,5,4,8,9,2,1

Tutar: 134,40 TL


NORMAL ALTILI ŞABLONUM

2-ALTINONUR / 3,5,1
6-İLKNAZ / 7,3,2
1-ARCHIE / 10
1-HASKAYA
1-JUST RUN / 9
12-MEKANİK / 10,13,7,5,4,8,9,2,1

Tutar: 44,80 TL


EKONOMİK ALTILI ŞABLONUM

2-ALTINONUR / 3,5,1
6-İLKNAZ / 7,3,2
1-ARCHIE 
1-HASKAYA
1-JUST RUN 
12-MEKANİK / 10,13,7,5,4,8,9,2,1

Tutar: 11,20 TL


Bol Şanslar...



20 yorum:

  1. Günaydın kaptan emeklerine sağlık TŞKLER bolşanslar herkese

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür sayende dünkü 5 li efeberk hu huuu

    YanıtlaSil
  3. Yorumlariniz harika sürekli takipteyim ve arkadaşlarima sizleri oneriyorum dünkü altılıda tercihimi birinci ayaktan yaptigim için altiim 5 de kaldi ama olsun kazanmak varsa kaybetmekte olacak çalişmalariniz harika sizlere güveniyorum ve taktir ediyorum teşekkürlr

    YanıtlaSil
  4. Bukadar beklemenin nedeni ney sahada galoplarımı tutuyorsun.yoksa haber mi bekliyom.anlamadım.yoruların inişli çıkışlıda olsa iyi başarılar.

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederiz tekleriniz icin.emeginize saglik

    YanıtlaSil
  6. Tahminler neden gorunmuyor

    YanıtlaSil
  7. Emeğine sağlık kolay gelsin..iyi paylasipaylar.

    YanıtlaSil
  8. Basarlar yorumlarınızı bekliyoruz bol sans

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. Yemeğine sağlık kardeşim teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  11. 3 Tekle ilk ayaktan yatmak kotu oldu. Emeklerin icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  12. Yine harika tahminler. Tabelada 1.9 aldık ucuncu kaldı. Sağlık olsun. Son ayakta 12/10.13 aldık bakalım artık. Bol şans

    YanıtlaSil
  13. Başarılar dilerim başkan

    YanıtlaSil