13 Nisan 2019 Cumartesi

13 Nisan Sadettin Sarıkaya İSTANBUL - ADANA Tahminleri



İSTANBUL TAHMİNLERİM







Mutlu Haftasonları sevgili dostlar.


1.Ayak: 62.5 - 50 kilo arası atları koştuğu yarışta, kimi elesem o kazanacak hissiyatı var içimde. Gününde olanın kazanacağı koşuyu HEPSİ yazıp rahat izlemek istiyorum.





2.Ayak: 3 hafta önce ilk yarışını koşan Beyazıd'ın kardeşi olan BARBAROSSA, hız kazandırdığı idmanlarıyla güçlü kan hattıyla uygun rakiplerini geçmesini bekliyorum. Günün ilk bankosu BARBAROSSA.





3.Ayak: Her ne kadar 63 kg olsa da son 2 yarışında padoğa müthiş gelen, birini kazanıp son yarışında da A3 yarışta Ulan Bator arkasında üçüncü kalan ULUDAZ'ın sonlardaki etkili sprintiyle kazanmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu ULUDAZ.





4.Ayak: Grupta bugüne kadar en çok yarış koşan daha ekonomik koşulsa çok daha iyi yerlere gelebilecek olan AKDAĞ FIRTINASI uygun kilosuyla favorim. Tek rakibinin İstanbul'da güzel yarışlar yaptıktan sonra İzmir'de çok kötü koşsa da pisti sevmediğini düşündüğüm TORCULARIS olacaktır.





5.Ayak: Birbirlerine denk kısrakların mücadelesinde BEYZAYAR formda jokeyiyle favorim. Bursa'da müthiş form tutup arka arkaya yarışlar kazandıktan sonra iki defa üçüncü olup 40 gün ara veren BORALTAN ve şampiyon jokeyiyle GÜNBİKE yazıp geçelim.





6.Ayak: Koşmuş olduğu iki yarışta 2-3 lük totosuyla dikkat çeken yapmış olduğu performans bu grup için yeterli olacak olan LOVE AGAİN kazanmaya oldukça yakın. Tek rakibinin ilk yarışını fazla sıkıştırılmadan koşan, 2 ay ara veren KEEP DANCING olmasını bekliyorum.







Malumunuz DESTEK konusunda müzdaribiz. Ben yanımda duran, DESTEK tıklamalarıyla ilerlememi isteyen Takipçilerimin DESTEKLERİYLE yoluma devam etmek istiyorum.

ÜCRETSİZ bir şekilde devam ettiğim bu oluşumda sizlerden istediğim sadece 5 saniyenizi ayıracağınız bir DESTEK TIKLAMASI...

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Biraz daha özveri ile yaklaşıp, yanımda durup DESTEK OLMAKTAN ERİNMEZSENİZ, bundan sonraki dönemde de sizlerle ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE yürüme şansımız olacak....





Ben sizlerden çok külfetli bir çaba istemiyorum. 
2 saniyenizi ayırarak destek olun, hepsi bu.









ŞABLONUM

1.Ayak: Hepsi
2.Ayak: 1 BARBAROSSA
3.Ayak: 2 ULUDAZ
4.Ayak: 6, 4
5.Ayak: 4, 1, 2
6.Ayak: 10, 3

Tutar: 6.72

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Ayak: NEŞVAN: 3 yarıştır üst üste kazanan mesafenin net en iyi atı olan safkanın Doru Yiğit'le 6, Alıcıkuş ile de 1.5 kglık siklet avantatjı mevcut. Doru Yiğit ilk defa uzuna çıkacak ve kilosu ağır. Bişkekhan çok zor kazanan isim, Alıcıkuş'un uzunları kısaları kadar iyi değil Özgenağa'da hakeza kısaları daha iyi olmakla beraber uzun mesafelerde ki aksiyonları çok hoşuma giden her koşusunda üstüne koyduğunu düşündüğüm son yarışlarına oranla daha hafif sikletle yarışacak olan NEŞVAN'ın birkez daha kazanmasını bekliyorum. Günün ilk bankosu.






2.Ayak: Geçen sene G3 Vali Koşusu'nu kazanan, Kv-Gr yarışlarda tabeladan düşmeyen CÖMERT ÇOCUK arızalanmış el değiştirmiş ve 8 ay koşmamıştı. Yeni ilgililerinde sezonu Şanlıurfa'da açan safkan yeteri kadar yarışlar koşup kondisyon eksiğini gideren safkan yarış içinde sağlıklı bir şekilde koşarsa bu grubu geçmesi normal sonuç olur, favorim CÖMERT ÇOCUK. Çok daha iyi atları geçmiş olan önde kontrollü gidebilirse DOMANİÇ, eskiden tempoyu kendi belirleyip koşmayı deneyen yaşlandıkça geriden gelmeye başlayan LOKOMOTİF son olarak BABADAĞINOĞLU yazıp zorlu ayağı geçelim.






3.Ayak: BABA HANCI: Maidenden uzak ara farkla çıktıktan sonra H15 yarışta da uzak ara fark çeken safkan son Kv-8 yarışında gücünün ne olduğu belli olacaktı ki yine rahat yarış yaparak 5 boyla kazandı. Bugün daha uygun rakipler yanında birkez daha kazanmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu.






4.Ayak: SPARTACUS: Adana kumunda bambaşka koşan safkan sonunda Down Town- Hasyağız- Ömer In My Heart gibi atlardan kurtulup çok uygun rakipleri kıstırmış. Yarış içinde büyük bir aksilik çıkmazsa bir çok kez geçtiği rakiplerini birkez daha geçmesini beklediğim SPARTACUS günün üçüncü bankosudur.






5.Ayak: TİPİTİP: Geçtiğimiz sezon sonunda müthiş bir ivme yakalayıp güzel yarışlar yapan safkan sezonu kapatıp 4 ay ara vermişti. Son yarışında start verildiği anda kafasının üstüne çakılacaktı ki son anda kurtardı kendini, bu esnada jokeyide düştü tabi. 800 lerde ayağı kayıp düşme tehlikesi geçirse de her ne kadar jokeysiz koşsa da yarışını beğendiğim TİPİTİP uygun kilosu formda jokeyiyle günün dördüncü bankosudur.






6.Ayak: Birbirinden başarısız arap maiden atların yarışında sürpriz bekleyip hepsi yapıyorum.











ŞABLONUM

1.Ayak: 4 NEVŞAN
2.Ayak: 10, 3, 8, 13
3.Ayak: 1 BABA HANCI
4.Ayak: 1 SPARTACUS
5.Ayak: 3 TİPİTİP
6.Ayak: Hepsi

Tutar: 3.94 TL


1 yorum: