19 Nisan 2019 Cuma

19 Nisan Kurtiniadis BURSA Tahminleri





SIKINTI YOK: İlgilileri tarafından çok doğru bir program doğrultusunda yarış seçilerek koşturulan kalite safkan, biraz eksik koştuğu kaba kum yarışlarını pas geçersek, sentetik ve çim pistte oldukça başarılı neticeler elde etmiş bir isim. Özellikle İstanbul sentetik pistinde koşmuş olduğu son yarışında, tempolar istediği seviyelerde gerçekleşince çok kolay bir galibiyete imza atarak çok iyi bir form durumunda olduğunu da kanıtlamıştı. Kazanmış olduğu koşu sonrası da idman pistinde düzenli galoplar eşliğinde bu koşusuna hedef yapılarak hazırlanan safkan, yapmış olduğu son yarış galobunda 1200'ü 1,25 / 1000'i 10 / sonu 27,8 yaparken güzel formunu muhafaza ettiğini kanıtlar bir performans sergiledi. Bugün de denk rakipleri arasında, yatkın olduğu pistte, lehine gidişatta kazanmasını bekliyorum. Alternatif tek adayımdır.

  • En ciddi rakibinin lehine gidişatta, sevdiği pist ve yatkın olduğu mesafede ZEKİ DAYI olmasını bekliyorum. Adana'dan İzmir'e götürülüp, orada çok iyi dereceli bir idman yapan, ardından Bursa'ya getirilerek bugünkü jokeyi Murat Gündüzeli idaresinde yapmış olduğu kısa işinde müthiş bir görüntüye sahip olan safkan, startta haddinden fazla oyalanmadığı müddetçe kazanma şansını yüksek gördüğüm isimdir. Sonrasında ise benim inandığım isimlerden birisi olan ve bugünkü pist koşullarına çok yatkın kan hattıyla LİZARDON değerlendirilmesi gereken bir diğer isimdir. Son koşu performanslarını beğendiğim LOKUMOĞLU ve her ne kadar çim pistinin biraz eksik olduğuna inansam da, MEZİTHABER'in denk grupta şansının olduğuna inanıyorum...




YOU NEVER KNOW: Koşmuş olduğu ilk yarışından bu yana güç ve kalitesine inandığım bir isim. Kış sezonunda ekseriyetle kum pistte yarışmak zorunda kalsa da, çim pistte çok daha farklı bir performansa imza atacağı bence aşikar bir konu. Bu koşuda da en az kendisi kadar iyi bir at olduğunu düşündüğüm ekürisi LIVE YOUR LIFE'ın da varlığı şansını oldukça arttıran bir diğer etken. İki ekürinin de çim pistte çok farklı performanslar sergilemelerini bekliyorum. Favorim eküriler.

  • İlk ciddi rakip olarak form olarak iyiye giden ve ilk koşusunu saymazsak çim pistte ilk kez yarışacak gibi duran APOPHIS annesi Madruk gibi çim pistte farklı performanslara imza atabilecek bir kan hattına sahip. Mutlaka değerlendirilmeli. Sonrasında ters pistte ilk kez yarışacak olsa da farklı kalitesiyle MAGNUS, çim pist performansı yeterli seviyede olan ve yine ilk kez ters pistte yarışacak olsa da etkili olabilecek bir isim olan SALAZAR, piste yatkın kan hattıyla VILLAGE HOOF ve aradan sonra ilk koşusunda sert rakipler yanında yakın ara 5.liği yeterli seviyede olan REKUVA sırasıyla şans vereceğim isimlerdir.



YAĞIZINOĞLU: Çim pist performansı genel itibariyle oldukça iyi seviyede olan bir isim. Yarış yaşamı boyunca ilk kez ters pist deneyimi edinmiş olduğu İzmir'de bugünkü rakiplerinden Bay Jack'a mağlup olsa da, stili dışı koşturulup bekleme yarışı yaparak düzlükte sprint ile sonuca gitmeye çalışmasının bu durumda etkili olduğunu düşünüyorum. Ters stile rağmen oldukça iyi bir ikincilik elde etti. Sonraki koşuları ise iyi rakiplere karşı mücadelelerde tabela dışında yakın ara neticelenen koşular. Bugün denk rakipler arasında stili bir kaç isim olsa da ön tarafa erken düşmesi durumunda kazanabileceğine inanıyorum. Favorimdir.

  • En ciddi rakibinin geçtiğimiz sezon bu tarz kısa mesafeli yarışlarda oldukça başarılı neticeler elde eden NESTOR olmasını bekliyorum. Eksik işler ile gelmesine rağmen mesafenin sorun teşkil etmeyeceğini düşündüğümden dolayı, kulvar avantajıyla koşuyu lehine çevirebilir. Lehine tempolarda gerçekleşecek olan yarışta aradan sonra iyi dönen BAY JAK bu koşuda şans verdiğim isimlerdir.



MONTA MAYON: Montana ile tam kardeş olan safkan, hazırlık olarak dikkatimi çeken isimlerin başında gelmekte. Yeterli pişkinliğiyle ön plana çıkan isimlerin başında gelmekte. Yapmış olduğu çalışmalarında da derece açısından oldukça iyi işleriyle dikkat çeken tay, startı iyi alabilmesi durumunda kazanma şansı yüksek isimdir. Favorimdir.

  • En ciddi rakibinin Kuloğlu gibi bir şampiyonla anne kardeşi olan ve yüksek potansiyel barındıran kan hattıyla  CALL TO VICTORY olmasını bekliyorum. Bugün yarışacağı jokeyi idaresinde çalışmalarını tamamlayan ve çok iyi bir durumda ilk koşusuna çıkacak olan DON CORLEONE kazanma şansı yüksek bir diğer isimdir. Bu üç tayın diğer rakiplerine oranla kazanma şanslarını çok yüksek görüyorum.



MAVİDALGA: Gücü malumunuz olan kısrak, kış sezonunu dinlenerek geçirmiş, kış sezonunda hırpalanmadan yaz sezonunu beklemişti. Bugün ise sevdiği pist ve mesafede kendisi gibi uzun süredir yarışmayan ekürisi KUTUP'un desteğiyle piste çıkacak. Oldukça müsait rakipler yanında mücadele edecek olan Kaizbert temsilcileri dinçliğin de vermiş olduğu olumlu etkiyle kazanmalarını beklediğim isimlerdir. Eküriler GÜNÜN BANKOSUDUR...



MISTER POINT: Bir müddettir takibimde olan bir safkan. Bugün için stilinde pek fazla rakibi olmadan çok sevdiği pist ve mesafede, 51kg gibi bomboş sikleti, 1.kulvar avantajı ile yarışacak. Çok iyi bir start çıkışıyla koşuya sert tempo vermesini beklediğim süratli safkan, düzlüğe arka gruptan alacak olduğu avansla çıkıp, düzlük boyu da gelecek ataklara direnip kazanabilir. Favorimdir.

  • Yine takip safkanlarımdan TURGAY BAŞKAN, çim piste yatkın bir isim olan DOKUZAĞAÇ, sentetik pist yarışları bu grup için yeterli seviyede olan ELAM, kaliteli pedigrisiyle DOKTORAT ve henüz maiden bir isim olsa da her an patlama yapabilecek HAN SOLO sırasıyla şans verdiğim safkanlar oldular.

Bahtınız açık olsun...






Herkese Hayırlı Cumalar.

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun. 

Bol Şanslar.








İSTANBUL TAHMİNLERİM  (https://kurtiniadis.com/) adresinde parolalı bir şekilde yayınlanmıştır.
Belirli bir DESTEK SAYISINA ULAŞILDIĞINDA sistem tarafından otomatik olarak yayına açılacaktır. DESTEKLERİNİZİ Blogda bulunan reklamlar ile yapabilirsiniz.

Herkese Bol Şanslar.

ALTILI ŞABLONUM

7-SIKINTI YOK / 9,2,1,3
11-YOU NEVER KNOW / 1,6,10,8,9
3-YAĞIZINOĞLU / 9,5
4-MONTA MAYON / 1,2
11-MAVİDALGA
7-MISTER POINT / 6,3,4,2,12

Tutar: 113,40 TL

Bol Şanslar.

23 yorum:

  1. Hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar kardeş... Sağlıcakla 🐞🐞🐞

    YanıtlaSil
  2. Emeklerinin karşılıgını inşallah alırız reklam reklam tıkla tıkla haydi beyler..🐞🐞🐞🐞🐞🐞

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler ve tebrikler

    YanıtlaSil
  4. Parolayı nasıl alabiliriz , belli bir tıklama sayisi var mi

    YanıtlaSil
  5. tebrik ederim helal olsun reis

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar desteklerimiz reklamları tıklıyarakmı oluyor.

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle herkese hayırlı kandiller. Hocam yşne döktürdün maşallah. Harşka yorumlar emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Tebrikler, harika bir oyun

    YanıtlaSil
  9. Allahrazi olsun şansım sayen de kırıldı

    YanıtlaSil
  10. sayende altılı buldum tesekkur ederim daim olsun

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürü unuttum sağol hep var ol

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkürler hocam, Tam destek hep destek

    YanıtlaSil
  13. Çok mükemmel bir tahmin tabiki sadece bugün için değil her gün için başarılarının daim olsun hayırlı kandiller

    YanıtlaSil
  14. Tebrikler güzel kurgu hayırlı kandiller

    YanıtlaSil